Region

Svet

Emina Jahović: Posle trećeg porodjaja ću ugraditi silikone

Pevačica Emina Jahović-Sandal davajući intervju za jedne dnevne novine otkrila je da bi volela da rodi još dvoje dece.

Emina Jahović: Posle trećeg porodjaja ću ugraditi silikone



"Mustafa i ja razmišljamo o drugom detetu i nadam da će se i ono roditi iz strasti i ljubavi, kao što se rodio Jaman. Međutim, moram da priznam da, ukoliko bih ponovo ostala u drugom stanju, volela bih da rodim sina, pa tek onda kćerku" – rekla je Emina  i objasnila zašto je napustila seriju “Polje Lala” pre kraja snimanja:

"U ugovoru je stajalo da ću raditi 12 sati dnevno, a radila sam 22, zbog čega sam zapostavila porodicu, koja je meni na prvom mestu. Bilo je neizvodljivo da radim tim tempom, iako je cifra koju sam dobila za svoju ulogu bila više nego primamljiva. Džabe te pare, ako mi zbog njih ispaštaju dete i muž."

Emina je otkrila još i svoje mišljenje o silikonima:

"Nemam silikone, ali možda bih ih ugradila posle trećeg porođaja. To je trenutno aktuelno kod nas, ali u svetu nije in. Mnogo više volim kako izgledaju manekenke nego pevačice, koje mnogo ističu svoje poprsje."

A o tome da li je njen suprug Mustafa ljubomoran, iskreno priča:

"On uvek zna gde sam, i to je dogovor između nas. Znam da poludi kada mu se ne javim na telefon, ali između nas ima pozitivne ljubomore. Međutim, u braku smo se dosta vezali jedno za drugo i nije više kao što je bilo ranije."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>