Region

Svet

Veliki brat: Sara išamarala profesora

Ovogodišnja učesnica Velikog brata Soraja Vučeljić, pre ulaska u kuću na Košutnjaku napravila je veliki skandal tokom leta za Dubai kada je ošamarila profesora Beogradskog univerziteta N. M.  i tom prilikom mu slomila naočare. Incident je izbio, zato što je profesor svoju petogodišnju ćerku stavio da sedi blizu Sare.

Veliki brat: Sara išamarala profesora



O ovom nemilom događaju svedočio je i komšija učesnice rijalitija Rajko Radošević.

"Za Dubai smo poleteli 17. februara. U našoj grupi je bila i Soraja, sa još dve drugarice. Samo su se kikotale i vrištale. Takođe, putnik je bio i jedan profesor Univerziteta u Beogradu sa suprugom i ćerkicom od pet godina" - kaže Radošević i dodaje:

"Sleteli smo i na Kipar, pa je posle toga avion bio faktički poluprazan. Profesor je stavio ćerkicu na sedište blizu Soraje. Ona je tada počela da viče, nazvavši devojčicu, ali i njenog oca, najpogrdnijim imenima. Roditelji su pomerili dete na drugo mesto, a onda je ona profesoru rekla da je „primitivac“ i „sirovina“. Isprovociran, uneo joj se u facu, na šta mu je Soraja zalepila šamar, od kog su mu se slomile naočare. Ostali putnici, iziritirani takvim ponašanjem, skočili su na nju. Intervenisali su i stjuardesa i kapetan" - kaže Sarin komšija i navodi da su Vučeljićevu na aerodromu u Dubaiju dočekali policajci, koji su je odveli u pritvor, gde je provela celu noć.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>