Region

Svet

Veliki brat: Sara se umorila dok je pisala spisak za namirnice?!?

Stanari kuće Velikog brata i smetlišta juče su sastavljali prvi spisak namirnica. Oko liste je bilo rasprave u kući, dok su se na smetlištu brzo složili. Ukućani su juče uspeli da naprave prvu nedeljnu listu namirnica, zahvaljujući uspešnoj “reciklaži” kroz proteklu nedelju, isto su radili i stanari “smetlišta” koje je Veliki brat nagradio određenom svotom novca.

Veliki brat: Sara se umorila dok je pisala spisak za namirnice?!?



U kući su listu za kupovinu sastavljali  Soraja, Bojana i Nikola, a Džordž im je pomagao i prigovarao. Kad se nakon nekog vremena rasprava završila, Soraja je izjavila da ovoliko nije pisala ni u školi.  U međuvremenu se nastavila borba za Emine stvari. Veliki brat se obratio stanarima i objasnio im da će ovaj put igra biti malo drugačija.

Bojana, Soraja i Nikola takmičili su se u poznavanju kuće i stanara. Za svaki tačan odgovor, pomerili bi se korak napred, a za svaki netačan, dva unazad. Pobedila je Soraja, pa je Ema zavrtela na kolu sreće i dobila nazad neke od svojih stvari. Stanari smetlišta su uspešno izvršili nedeljni zadatak “recikliranja” nakon čega ih je Veliki brat nagradio određenom svotom novaca. Dragana, Horvat, Duško i Nirmal su prezadovoljni novcem koji su zaradili kao i bonusom koji su dobili kao nagradu.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>