Region

Svet

Parovi: Tika izgubio živce pa napao voditeljku

Noćas je u rijalitiju "Parovi" došlo do opasne svađe između Tike Arsića i voditeljke Jelene Helc, koja je na sve uvrede i komentare ostala mirna, ali kada su se kamere ugasile bukvalno je izletela iz kuće uz pomoć batlera.

Parovi: Tika izgubio živce pa napao voditeljku



Za vreme nominacija koje su inače najstresnije za učesnike, dva para su imala isti broj glasova pa je voditeljka zamolila ukućane da još jednom glasaju i tako odluče ko je nominovan.

Tu je došlo do svađe voditeljke i glumca. Tika je rekao Jeleni da treba da prestane da pominje cifru od 300.000 evra, jer se zna da nisu svi spremni da urade sve kako bi došli do nagrade.

"Prestani to da pominješ! Ja nisam spreman da uradim sve! Šta si ti spremna da uradiš! Ko si ti? Ko si ti? Ko kaže da imaš sva prava na svetu? Neću da glasam!" - urlao je Tika prekršivši glavno pravilo kada je ustao od stola.

Voditeljka se smeškala, međutim onda je i Nenad, dečko Milice Majstorović, odbio da glasa uz obrazloženje da se stalno menjaju pravila i da on neće u tome da učestvuje.

Voditeljka je objasnila da svi koji nisu glasali su u drugom krugu takođe nominovani, tako da je sada u opasnosti više od polovine parova.

Počele su da pljušte uvrede, neki od učesnika su glasali i obrazlagali svoje glasove, ali su se Tika i Jelena Helc prepucavali između nominacija, drsko i na ivici incidenta, prozivalo se ko ima mozga, a ko ga nema, ko ima školu, a ko ne…

Bilo je smešno i tužno gledati kako se koncept raspada, jer je polovina učesnika takođe odbila da glasa, koliko se voditeljka ne snalazi, kako se pravila menjaju iz sekunda u sekund, koliko su učesnici zbunjeni.Kako je krenulo, do kraja ovog rijalitija svašta je moguće, a prvi na listi da potpuno izgubi živce je Tika Arsić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>