Region

Svet

Parovima preti zaraza

U rijalitiju "Parovi" učesnici  su u panici jer su saznali da Dragana Banić,ima gljivice!

Parovima preti zaraza


Tijana Dapčević joj je nabavila kapi kako bi sprečila širenje zaraze, a o problemu nije obaveštena jedino zaražena.

Dragana je u "Parove“ ušla najpre sa Draškom Alorićem, a nakon izbacivanja vratila se sa Sašom Ćurčićem i Ivanom Milunović. "Meni kad nešto fali, ja sama naručujem to, ne treba to niko umesto mene da radi" rekla je Aleksandra, devojka iz Niša, koja je u „Parove“ ušla kao učesnik iz naroda, dok je takmičar sa kojim je Dragana prvobitno ušla u parove otkrio da ona i ne zna šta je gljivično oboljenje.

"Ona to ne zna, morate da joj kažete" rekao je Alorić, a Marina, supruga Ivana Gavrilovića, pokušala je da opravda Draganu.

"Nije ona kriva, ali eto, nastaće problem. Vidim, one menjaju garderobu" rekla je Marina, nakon čega se ubacila Zorica, oštro osuđujući zaraženu učesnicu.

"Kriva je ona. To je nehigijena. Kad ne vodiš računa o sebi i svom telu, to će ti se dogoditi" bila je oštra Zorica, a njeno mišljenje deli i Aleksandra.

"Jao, Draško, šta si nam doveo!" rekla je Aleksandra, dok je Marina nastavila da brani Banićevu. "Meni je nje žao, vidim kako se oblači, nema garderobu. Treba joj pomoći" rekla je Marina, posle čega je nastala neprijatna tišina, ali nije nestala bojazan od širenja zaraze.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>