Region

Svet

Region

Dubravka Mijatović: Nikada neću biti kič i šund

Dubravka Mijatović, počela je da glumi sa šest godina, u TV seriji "Vaga za tačno merenje". U njenoj porodici, jedino se ona opredelila za umetnost, dok joj je otac stomatolog, majka ekonomista a sestra arhitekta. Kako kaže, danas ne bi bila srećna, da se nije bavila ovim pozivom, pa zato ne bi mogla da bude licemerna i ne dozvoli svojoj ćerki da krene njenim stopama, ukoliko bi to zaista želela.

Dubravka Mijatović: Nikada neću biti kič i šund



Dugo se pisalo o tome, zašto je lepa glumica napustila, sredinom devedesetih, snimanje serije "Srećni ljudi", koja joj je donela veliku popularnost. Neki su pričali o tome kako je dobila otkaz zbog kašnjenja na snimanja, ali je Dubravka uvek tvrdila da se radi o neisplaćenim honorarima, kao i to što je njen lik krenuo da se pretvara u kič i šund.Nakon toga, našla se na crnoj listi televizije.

Dubravka smatra, da se u zemlji Srbiji lepota omalovažava, bar su takva njena iskustva, dok je na Zapadu, to velika prednost. "Prosto se podrazumeva da ti kao glumica moraš da budeš lepa, a to znači da se baviš sobom, svojim telom, licem", rekla je lepa glumica.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>