Region

Svet

Vendi: Ekreme ti si morski crv

Kada je Ekrem Jevrić stigao u Beograd, sav uzbuđen odmah je pozvao Vendi da se vide. Uvređena zbog njegovog lupetanja posle Farme, Vendi nije htela da se javi na telefon. Pošto je pokušao desetak puta, Ekrem je poslao nekoliko poruka i tek kada mu je Baki B3 objasnio da ga Vendi kulira i da pokuša sa drugog broja, uspeo je da je dobije. Vendi se javila pošto je pozvao sa Bakijevog telefona, ali tek to ga je dotuklo.

Vendi: Ekreme ti si morski crv



Jasno mu je rekla da ne želi da komunicira sa njim pošto je po izlasku sa Farme prvo pljuvao po novinama, a onda lagao da su novinari sve izmislili. Rekla je da je u životu ne interesuje tamo neki Ekrem, da zaboravi na njen broj i skine joj se sa vrata. On je molio da se vide bar na pola sata jer je došao čak iz Njujorka zbog nje, ali nije bilo šanse da je odobrovolji.

"Nisam imala vremena da se vidam sa Ekremom" - potvrdila je Vendi i dodala:

"Pitao me je zašto sam takva, a ja sam mu rekla sledeće Ti si se totalno razelektrisao! To ti je, Ekreme, kao kada uzjašeš besnu kobilu – nikad ne znaš gde ćete stići… Ti si pokazao poremećaj duhovne, duševne i telesne ravnoteže! Ja znam da je u prirodi svakog čoveka da okusi drugo biće, ti si to želeo, a pošto si ispao kratkovid i pretvorio se u morskog crva i bakteriju, ne želim jaje da razbijem sekirom. Ekreme, bos covek ne može da se izuje, a ti si odavno bos! Eto, to sam mu rekla i završila razgovor" – kaže Vendi.

Ekrem najpre ništa nije razumeo, ali nije ni odustao. Daleko od Igbale hrabrost i upornost su mu se vratili, a sama pomisao na Vendija dovodila ga je do ludila. Tako se i ponašao.

"Zvao je i dalje besomucno. Vendi nije odgovarala, a on se sve više nervirao" – priča  izvor koji se našao u njegovom društvu i dodaje:"Sedeli smo u kafiću, Ekrem je pio i sve vreme pričao samo o Vendi. Kako mu nedostaje, kako bi voleo da je vidi. Bio je strašno razočaran. Kukao je kako su novinari krivi za sve, kako on nije nikad ružnu reč rekao o njoj, kako je voli. U jednom trenutku onako pijan došao je na ideju da ide u njen stan. Objašnjavali smo mu da je Vendi udata, da živi sa detetom i mužem, da ne pravi budalu od sebe i nekako se smirio.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>