Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić progovorila o svojim strahovima! (VIDEO)

Anela Ahmić je mislila da su se stvari smirile nakon veridbe ali sada je progovorila o svojim strahovima... Da li ju je Janjuš zaista zaprosio?!

Aneli Ahmić progovorila o svojim strahovima! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Zadruga




Anela Ahmić je mislila da su se stvari smirile nakon veridbe, ali su umesto toga eskalirale. Marko Janjušević Janjuš, sa kojim je imala brojne probleme, ponovo je počeo da je napada i vređa, bacajući je ponovo u okean suza. U jednom televizijskom nastupu je otkrila svoje nove strahove nakon emotivnog sloma s Janjušem, ali i šta zapravo traži u životu i ljubavnim vezama.


"Ja se sada veoma plašim! Imala sam porodični život… To je nešto što me jako ispunjavalo. Ja sam ustvari jedna porodična žena, iako možda ne izgledam tako! Plašim se da mi se taj porodični život kojim uvek težim možda nikad više neće desiti. Doživela sam ga, pronašla… sada ne znam kako će biti, rekla je ona i dodala da bi to teško imala sa Janjušem."- priznala je Aneli Ahmić.


Čini se da je Anela napokon shvatila da s Janjušem nema budućnosti kakvu je zamišljala. Sanjala je o srećnom životu sa svojom ćerkom Norom, ali ti snovi su se brzo rasplinuli.


Možda vas interesuje:
Evrovizija 2024 - Švedksa nastupa prva, a Teya Dora?


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>