Region

Svet

Da li znate ko je bio otac Relje Popovića? (FOTO)

Poznati muzičar ističe da tvrdnje o njegovom albanskom poreklu nisu tačne, naglašavajući da bi, da jeste tako, to otvoreno priznao jer poštuje sve narode.

Da li znate ko je bio otac Relje Popovića? (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Relja Popović, jedan od najuspešnijih domaćih muzičara, godinama je bio poznat po svojoj skromnosti kada je reč o privatnom životu. Čak je dopuštao da se šire glasine o "skrivenom albanskom poreklu". Partner Nikolije Jovanović, samo je jednom do sada javno progovorio o svojoj porodici, otkrivajući da njegovo odrastanje nije bilo bez izazova.


Foto: Wikipedia

Bez oca je ostao kada je imao samo godinu i po dana.


"Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao kome je gore, tom našem drugu koji je izgubio tatu sa 14-15 godina, ili nama, meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana... I vrlo teško je odgovoriti na to pitanje, kome je gore i kad je lakše, odnosno da li je ikada lako podneti odlazak nekog ko ti znači", rekao je Relja. Njegova majka Zoja Begoli, jedna od naših najpoznatijih i najlepših balerina, godinama je bila predmet spekulacija da je Reljin otac Faruk Begoli, glumac i profesor glume. Iako su bili u braku, Faruk nije bio Reljin biološki otac.

Slične vesti: ​Dženan Lončarević vodio paralelni život? U Beogradu već 15 godina navodno živi sa drugom ženom (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>