Region

Svet

Bojan Tomović se ženi devojkom koju je upoznao na psihijatriji!

Bojan Tomović ženi se devojkom koju je upoznao na psihijatriji. U pitanju je Albanka Škodrana. 

Bojan Tomović se ženi devojkom koju je upoznao na psihijatriji! Foto: Printsreen Youtube/Bojan Tomovic VIPPER



Prema informacijama domaćih medija, Bojan, poznat sada kao Ammar Moštrokol, upoznao je svoju partnerku dok su oboje bili na lečenju od alkoholizma i bipolarnog poremećaja u psihijatrijskoj ustanovi. Bojan, koji potiče iz Crne Gore, i Škodrana, koja putuje između Albanije i Nemačke, počeli su da se druže u bolnici, a brzo su postali nerazdvojni.

Nakon samo dve nedelje zajedničkog vremena, rodile su se duboke emocije između njih, te planiraju da se venčaju i nastave svoj život zajedno na relaciji Nemačka - Crna Gora, gde je Bojan poreklom.



Važno je napomenuti da je Bojan Tomović, kako ga je javnost poznavala, pre nekoliko godina promenio svoju veru i prihvatio islam, menjajući ime u Ammar Moštrokol.

Podsetimo se da je Bojan, u jednom trenutku, pokušao da se vrati svojim poslovnim obavezama, ali su ga zdravstveni problemi ponovno sprečili u tome. Iako je bio aktivan na javnoj sceni, morao je da se povuče zbog svoje borbe sa bipolarnim poremećajem. Prošle godine je odlučio da otvoreno podeli svoju životnu priču sa svetom, otkrivajući svoju borbu sa unutrašnjim demonima.

Pre 11 godina, lekari su mu postavili dijagnozu manično-depresivne psihoze, poznatije kao bipolarni poremećaj, sa kojim se bori kroz različite faze bolesti. Bojan je priznao da je nekoliko puta razmišljao o samoubistvu i da je nekoliko puta bio hospitalizovan radi lečenja u psihijatrijskim ustanovama.

Slične vesti: ​Novo oglašavanje Dragane Mirković nakon razvoda: Kad srce stane! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>