Region

Svet

Minu Kostić odgajila tetka poznatog pevača: Usvojena sa pet godina! (FOTO)

Mina Kostić, usvojena sa pet godina, a odgajila je tetka poznatog pevača. 

Minu Kostić odgajila tetka poznatog pevača: Usvojena sa pet godina! (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Postojale su mnoge spekulacije oko pravog imena pevačice, da li je Jasmina ili Mina. Međutim, pravo ime pevačice je Minira Jašari. Pre nego što je data na usvajanje, Mina je sa porodicom živela na Ledinama u skromnoj kućici.

Dudu Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa, prihvatila ju je i odgajila. Mina je boravila u rijalitiju "Farma 2" sa Đusom, a kasnije su snimili i duetsku pesmu. Iako je kod Dude imala sve što je poželela, Mina nije zaboravila svoje biološke roditelje, prenosi srbija danas. 


Foto: Instagram printscreen/juce.jedan.jedini

Rođena kao Minira Jašari, odlučila je promeniti ime i prezime kada je napunila 19 godina. Iako je odrasla u siromaštvu i teškim uslovima, nikada se nije stidela svog porekla.

"Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila", rekla je Mina jednom prilikom. Njeno detinjstvo obeležile su brojne nedaće, a tragedija u porodici ostavila je dubok trag na njenoj duši. NJena sestra se utopila u tinejdžerskom dobu.

"Znam da plivam, ali se plašim dubine. To je možda zato što sam izgubila sestru kad je ona imala 13 godina. Ona se udavila. Kad god se toga setim, bude mi teško, ali posle toga kažem sebi da je tako valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina", zaključila je Kostićeva za "Premijeru".

Slične vesti: Mile Kitić o razvodu Dragane Mirković: Ne želim da je čujem!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>