Svet

Region

Procurele nove šokantne fotografije pretučene Rihanne (Foto)

Samo nekoliko dana nakon što je Chrisu Brownu ponovno dozvoljeno približavanje Rihanni, pojavile su se nove fotografije nastale neposredno nakon brutalnog napada 2009. godine.

Procurele nove šokantne fotografije pretučene Rihanne (Foto)



Iako je posle napada u februaru 2009. godine svet već obišla jedna fotografija pretučene Rihanne, dve novoobjavljene puno bolje ilustruju šta se tačno dogodilo sporne noći.

Mediatakeout.com objavila je fotografije na kojima se vidi Rihanna otečenog oka prepunog masnica i sa otečenim i na nekoliko mesta rasečenim usnama, navodno nastalim u bolnici gde je pevačica zatražila pomoć.



Nove slike pokazuju koliko je napad zaista bio ozbiljan i zašto je pevačica osećala potrebu da zatraži sudsku zaštitu od bivšeg dečka.

Chris je odslužio 120 sati društveno korisnog rada i pohađao časove o porodičnom nasilju, a ove nedelje mu je olakšana sudska zabrana prilaska bivšoj devojci, odnosno sada može da joj prilazi ali ne sme verbalno da je vređa ili na bilo koji način da je uznemirava.

"Ironično je to kako je neko baš pred izlazak mog novog albuma objavio ove fotografije. Vau! To bi trebao biti strateški potez. Neverovatno. Đavo nikada ne spava. Ali niko ne može zaustaviti Božje planove" - prokomentarisao je na Twitteru Brown, kome četvrti studijski album F.A.M.E. izlazi 21. marta.

Viber

Izvor: Svet Plus


>