Region

Svet

Bebi Dol: Dačiću, dođi da otkriješ ko krade toalet papir

Bebi Dol u poslednje vreme ne smeta samo kad joj ukradu zlatnike, već je frustrira i to što neko „mariše“ toalet papir, a kako je u tom smislu nemoćna, zahtevala je dolazak Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova, kako bi ispitao ceo slučaj.

Bebi Dol: Dačiću, dođi da otkriješ ko krade toalet papir



"Mislim, ovo je strašno, sada su počeli i toalet papir da kradu. Zahtevam od krunskog saveta da pozovu ministra Dačića kako bi ispitao ovu situaciju" – govorila je raspoložena Bebica u bubicu tokom večeri.

Njena šaljivost i raspoloženje nestali su juče u ranim jutarnjim časovima kada je zabrinuta za majku i bolesnu tetku počela i da plače, dok je tešku situaciju svoje porodice prepričavala Dragani Tripić:

"Plašim se da se nešto nije desilo sa maminom rođenom sestrom, a ja odavde ne mogu da pomognem. Moja mama je u jednom danu ostala bez oba roditelja, starija sestra joj je bila sve u životu, a sad je mnogo bolesna. Ako moja mama sad sama prolazi kroz neke teške trenutke, ja ću da poludim" – govorila je Bebi kroz suze, zabrinuta za život svoje tetke i za situaciju majke.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>