Elita 7

Parovi

Zvezdan je iz zatvora plaćao Ani Ćurčić silikone! (VIDEO)

Milena Kačavenda je noćas ispričala da je Zvezdan Slavnić slao novac iz zatvora Ani Ćurčić, da joj je plaćao silikone ali je odgovorila i na pitanje da li je Ana tukla Slavicu...

Zvezdan je iz zatvora plaćao Ani Ćurčić silikone! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Pitanje za Milenu Kačavendu je glasilo da li je znala da je Ana Ćurčić tukla Zvezdanovu majku Slavicu.



"Bila je situacija, Zvezdanova majka je psihički nestabila, i prošla je teške faze kroz životu. Činjenica je da je živela sa Anom, htela je da se baci, tu je bio Anin sin, brzo se reagovalo, dečko ju je sprečio. Ona im je bila baka, čuvala ih. Deca su prošla kroz teške faze. Govorilo se da je ona nasilna prema njoj, Ana je teške situacije prešla sa njom, Ana je morala da je smesti kad je Zvezdan ušao u Zadrugu. Pričala sam kakvo mi je zlo nanela, ja znam da sam tužena, nosiću sve ono za šta nemam svedoke. 

Njegova mama je stvarno žena koja je prošla haos, Ana je prihvatila da brine o njoj. U domu dok je bila nisu plaćali dom, zvali su mene da će da je izbace jer nije plaćen dom. Uvek je pravdala Zvezdanu da to nije tako. Nikada nije rekla da je Ana tuče, nikad se nije požalila direktno, bilo je trenutak kada nisu pričale. Zvezdan je slao iz zatvora Ani platu i plaćao joj silikone. Slavica je svekrva. Ja ne znam da li bi imala herc da tuži Zvezdana.  

Sve nas bliske
je za****la. Zvezdan mi je rekao: "E Milena kada bi ti znala neke stvari!". Kockali su zajedno, nije samo Zvezdan. Dva dana pred moj ulazak svi su mi seli na kičmu šta da kažem, a šta ne."  - ispričala Kačavenda, a onda se uključio i Marko Đedović:











"Meni je ovo haos, sve sam znao ali ovo nisam. Uhapsio bih je odmah, da živi kao stoka, da nema humane uslove. Da neko tuče svoju svekrvu kako niko to nije peimetio. Ona je imala roba kog je tukla, ona da određuje kad će neko u bolnicu, a kada ne. Da ona savetuje đrtve nasilja kao nasilnica. Majka mu je zbog toga žargonski poludela, zato je Zvezdan imao onakve reakcije. Pljuvali su ga, idalje ga pljuju, i zamisli neko ko ti tuče majku ti kaže da si nasilnik. Cela priča njena je toliko lažna. 

Ucveljene žene ne vise na lajvu, pa su me ubedili da sam ja budala, pokolebali su me. Do detalja mi je sve pričala, sve sam dobio od nje i sve je po***a što je mesecima ovde pričala. Čast mi je da me ovakva spodoba tuži. Žena hoće da se ubije i ona je tuče. Imaju stručni ljudi koji to radi. Da joj pere kuva i sprema i da je još tuče, to je robovlasništvo. To su stvari koje nikad ne bi izašle na videlo da Zvezdan nije bio sa Anđelom i dok nije Ana ušlas u rijaliti da se igra. Spasili smo ženu tog maltretiranja."
- kaže Đedović.




"Moka Slavnić ju je posećivao u domu, i prvi put se oglasila iz doma da je Ani dala pare, ako je neko izneo zvanične dokaze, ja nisam videla, ali bilo je priče o tome. Milane iskreno, da je imala herc došla bi na klupu. Zvezdan nije loš čovek, i žao mi je što je diskvalifikovan jer je na pošten način hteo da zaradi novac." - dodala je Kačavenda.





 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>