Elita 7

Parovi

Aneli tvrdi da je Asmin napao trudnu! Udario je nogom! (VIDEO)

Aneli Ahmić tvrdi je Asmin Durdžić napao trudnu i udario je nogom, a sve se to dešavalo zbog lap topa i osobe sa kojom se Asmin tada dopisivao i viđao, o čemu je on sam u jednoj emisiji govorio.

Aneli tvrdi da je Asmin napao trudnu! Udario je nogom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Voditelj je upitao Aneli šta se desilo kada je krenula da priča o svom životu sa Asminom  da li ju je izirtiralo to što je sve čula da on priča o njoj:


"Jeste Milane, pogotovo kada mi je Janjuš rekao šta on radi. Najgore mi je to što su udarila na Janjuša, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udaraa na čoveka dok tuguje je strašno.


E sada mene niko ne može prevaiti. on je bio nasilan prema meni oko dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom latopu, tada sam se uputila za Sarajevo kada me je uradio." - rekla je Aneli, pa nastavila o njihovom životu:



"Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio par dana u zatrovru zbo nekih kazni za parkinig.Meni se otvorila njegova majka, ja sa došla kod njega, ali nisam htela. One je takav manipulator, a ja sam mnogo toga radila za taj brak. Ja sam za te kazne dala 2500, jer nisam ilama više. 

Meni je Asmin govorio da je stan u kojem mi živirmo njegov,. ali nije to mi je rekla njegova sestra, otkrila mi je sve. Auto nije bio njegov, bio je na lizing i mi smo ostali bez kola. Njegova majka je meni ispričala sve za taj stan, ali ja sam to prihvatila."
- dodala je Aneli Ahmić.




 




U video klipu ispod pogledajte kako je Asmin Durdžić opisao situaciju kada je Aneli čitala prepiske na lap topu i kako Asmin kaže ona je nasrnula na njega, čak ga je jednom "udarila flašom u glavu". Kome ćete verovati u ovoj situaciji na vama je...





 
 

Ne treba vam omekšivač, a veš iz mašine izlazi kao ispeglan!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>