Elita 7

Parovi

Janjuš se slomio: Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš se sinoć vratio u rijaliti "Elita" i nastavio svoj "posao" kako on svoje učešće smatra. Pre ulaska razgovarao je u studiju sa novinarima, a onda se slomio i pred cimerima... Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk!

Janjuš se slomio: Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk! (VIDEO) Svet Plus





Janjušu je u studiju bilo vidno teško da odgovara na pitanja novinara, nije u bilo ništa lakše ni pri ulasku u Belu kuću.



Marko je u jednom trenutku izašao ispred sa učesnicima, te je sa njima progovorio o tragediji, nakon čega je zaplakao.



- Kad su mi to rekli, to je nešto najgore što može da ti se desi u životu. Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk i da kupiš da obučeš brata da ga sahraniš...Razumeš?! Sahranjuješ brata, 27 godina, to je ono - rekao je Janjuš.

- To je strašno - rekao je Pablo.

Marko je u studiju pričao o tragediji, a sve vreme se pokušavao da se izbori sa emocijama i ne zaplače.






"Lep kao slika. U studiju mi je baš bilo teško, jedva sam progovorio rečenicu, nikada nisam pričao o tome, eto, prvi put noćas. Moram da nastavim da živim, s bolom, s tugom... Ena je bila isto tu, ta dva tri dana, tu smo pozavršavali. Užas, šta da ti ja pričam. To mogu da razumeju ljudi koji su daleko bilo to doživeli i znaju kako je to i šta je... Pravo da ti kažem, zaspim noću negde oko dva, tri, probudim se oko šest ujutru i nema šanse da mogu da spavam. I onda uzmem telefon, drndam do deset dok se nešto ne počne dešavati i tako svaki dan. Kad te pita neko: "Šta bi voleo da ti se desi?", a to je da te niko ne pozove na kapiju, da te ne pozovu i da ti ne kažu." - rekao je Janjuš.


Janjušević je ispričao kako ga je probudio bol u vratu, kakav nikada u životu nije doživeo, a njegov brat je izvršio samoubistvo vešanjem.







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>