Region

Svet

Region

Serija Koža je epska priča o Banjaluci i ovom vremenu! (VIDEO)

Serija "Koža" je epska priča o Banjaluci i ovom vremenu, a premijeru možete pogledati na RTS-u od 20. januara 2024. godine kada će se emitovati prva epizoda.

Serija Koža je epska priča o Banjaluci i ovom vremenu! (VIDEO) Foto: Koža/Facebook






Svake subote i nedelje od 20 časova pratite seriju "Koža" na RTS-u!


Koža je srpska televizijska serija snimana 2023. godine po scenariju Nikole Pejakovića u režiji Saše Hajdukovića. Predstavlja treći i finalni deo trilogije o gradu Banja Luka, koji dolazi nakon velikog regionalnog uspeha filma i serije "Meso" i serije "Kosti". 



“Koža” je priča o muzičaru, bivšem narkomanu i dileru droge kome je ime Slobodan Milošević i koji, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca dvadeset kilograma kokaina u Holandiju, biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu.







U povratku preko Beograda u njegov rodni grad Banja Luku, u Slobodanu oživljavaju reminiscencije na njegov pređašnji život: vreme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog veka obeležen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea.

Dolaskom u rodni grad Slobodan pokušava da pronađe svoje mesto u društvu i sistemu koji je odavno promenjen i u kojem vladaju neka nova pravila koja su njemu nepoznata. U isto vreme on se suočava i sa likovima i događajima iz prošlosti koji će ga iznova promeniti i staviti pred njega dilemu – da li ka pročišćenju i daljem životu krenuti putem osvete i isterivanja vlastite pravde, ili putem oprosta i isceljenja duše?


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>