Region

Svet

Jelena Karleuša: Duško nema komentar, čekam neku tužbu! (VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan nakon ispovesti pevačice Jelene Karleuše, kaže da se Bojan nije oglasio, a da Duško Tošić nema komentar u kući ali da čeka neku tužbu jer će se možda oglasiti njegov advokat...

Jelena Karleuša: Duško nema komentar, čekam neku tužbu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Karleuša je nedavno imala najiskreniju ispovest do sada, u kojoj je otkrila mnoge detalje iz svog života, a sada je otkrila i kako su ljudi iz njene okoline reagovali na to.


"Bojan se nije oglasio nakon podkasta. Duško nema komentar u kući. Čekam neku tužbu, možda se njegov advokat oglasi, on to voli. Reakcije su bile jako pozitivne. Ne znam šta mi je bilo, verovatno zbog zatvorenog prostora iz mene je izašlo sve ono što se godinama taložilo. Mislim da je to u jednom momentu i bilo potrebno. 










Doživela sam veliki stres. Nisam sigurna šta je toliko trigirovalo ljude i šta im se toliko dopalo. Mnogi su plakali i kažu da su promenili mišljenje o meni." - istakla je Jelena, pa nastavila:

"Doživljavali su me kao jednu jaku, agresivnu ženu. Sada su videli da imam i tu nežnu stranu. Nisam pogledala podkast i neću pogledati jer bih se vraćala na stresan period života."

Setimo se Jelena Karleuša je ogolila dušu i teška srca priznala da zna da je Duško ne voli, ali da ona njega i dalje voli svim srcem i da bi čak i život dala za njega.






 



Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>