Elita 7

Parovi

Aneli sigurna da je Janjuš voli više nego što je ikada Enu! (VIDEO)

Aneli Ahmić sigurna da je Marko Janjušević Janjuš voli više nego što je ikada bivšu suprugu Enu! Niko neće moći da nam pokvari odnos, sigurna je ona, a planovi su da žive u Beogradu.

Aneli sigurna da je Janjuš voli više nego što je ikada Enu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Aneli Ahmić, pa ju je voditelj odmah upitao:

 

Aneli, kako si, šta ima? Vidim da je nikad bolje sa Janjušem. Jel ti srce na mestu, Janjuš se nikad ovako lepo nije ponašao prema nekome?



"Jeste Darko, super nam je, malo smo neispavani, samo se ljubimo, ne spavamo uopšte. Čula sam od svih da se nikad nije ovako ponašao, da se nije javno poljubio. Ja sam znala da će doći do toga, mene osećaj nikad ne vara. Po očima, boji glasa, nikad nisam pomislila da me laže. Jesam bila nesigurna ali u te simpatije nikad nisam sumnjala."  - rekla je Aneli.

Imate napade od ukućana, da li si svesna koliko je bitno da se držite zajedno sada? -pitao je Darko.


"Niko neće moći da nam pokvari odnos, to su psihički nestabilni ljudi, oni što više budu skakali mi ćemo biti sve jači. Uspeli smo da uspostavimo odnos, dokazao mi je stvarno da me voli. Nemam razloga da budem ljubomorna, ja njega pitam nekad neku glupost ali to je iz šale. Rekao mi je da voli više mene nego što je ikad voleo bivšu ženu kad sam ga pitala za to. Naravno da treba da je poštuje imaju dete zajedničko." - rekla je Aneli Ahmić.


Koji su to planovi koji kujete ti i Janjuš? -upitao je Darko.

"Ja sve planove čuvam za drvence, on mi ispunjava sve želje. To su uglavnom priče o porodici, kako ćemo živeti, kako ćemo imati našu decu, pa smišljamo imena. Živećemo u Beogradu, naravno da ću ja ići kod mojih. Ko zna šta se dešava napolju ali ja sam srećna, prija mi on, savršen je prema meni -rekla je Aneli Ahmić o Janjušu.

Kako komentarišeš način na koji Maja komentariše vašu vezu? -pitao je Darko.


"To mi je presmešno, u njoj radi sujeta, pogotovo što sam to ja. Nisam ja neka bezveze devojka. Boli je ta sujeta zbog nekog rivaliteta prema meni. Mi smo se dogovorili da ne reagujemo na provokacije. Uroš je mnogo čudan, konstantno se svađa kao da ima 4 ličnosti. On je jako opterećen gledaocima, kad će ga ko podići da priča. Ja se posvađam sa njim ali se brzo pomirimo, ja njega volim, svašta mu kažem ali sam slaba na njega." - dodala je Aneli.





Da li ti prija što Janjuš često spominje tvoju ćerku i brine za nju? -pitao je Darko.

"Janjuš priča stalno o Nori interesuje se, to mi je baš drago što ga zanima moja devojčica. Ja znam da je on jako dobar otac tako da bi sigurno lepo pazio Noru." -iskreno je rekla Aneli.

Ko je još protiv vas u kući? -pitao je Darko.

"Bebica nas je popljuvao, rekao je da sve radimo zbog kadra, para, da nismo iskreni ali mene to ne zanima samo neka pljuju. " - odbrusila je Ahmićeva.




 




Produkcija televizije Pink donela je bitnu odluku, koja je danas najvljena u programskoj špici. Kao što je poznato ponedeljak je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim to neće biti sve, već će pre toga biti vanredno ubacivanje. 


 Još uvek nije poznato ko će večeras da uđe u "Elitu" i šta je ružičasta produkcija spremila za takmičare, ali se sigurno radi o nekom iznenađenju, posebno jer već tri nedelje nije bilo izbacivanja, već su takmičari izlazili kao diskvalifikovani ili zbog zdravstvenog stanja.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>