Ostalo

Sme�no

Najmoćnija ruska astrološkinja, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim!

Najmoćnija ruska astrološkinja Evengija Juvaševnu Davitašvili, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim! Po njenom mišljenju rođeni su da osvoje svet.

Najmoćnija ruska astrološkinja, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim! Screenshoot/Youtube




Ova žena astrolog i iscelitelj, poznatija je pod nadimkom Džuna i precizno je predviđala sudbinu, pa čak i lečila, a posećivali su je ljudi širom sveta.


Govorila je da leči rak ali i druge teške bolesti, tvrdila je da može ljudima da produži život i preko sto godina.


Sama Džun je imala zdravstvene probleme, tačnije problem sa cirkulcijom, a preminula je nakon što je dva dana provela u komi.



Najmoćnija ruska astrološkinja Evengija Juvaševnu Davitašvili, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim! Po njenom mišljenju rođeni su da osvoje svet, a to su Ovan, Lav i Riba.

 

Trudnica koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa!








Ovan

Život Ovna je zaista dinamičan zbog njihovog jedinstvenog karaktera. Verujem da Ovnovi žude za svim "sada i odmah". Različite okolnosti mogu dovesti do neobičnih ishoda, jer su Ovnovi spremni da se suoče sa svim životnim situacijama. Spremni su da žrtvuju mnogo kako bi postigli uspeh.


Lav

Lav je spreman da savlada sve prepreke na putu ka uspehu. Ipak, zahvaljujući visokom stepenu svesnosti, neće gaziti preko mrtvih, osim ako im se ne zameri. Oni su poput ozbiljnih igrača koji vešto prate sve što žele. Njihove strategije nisu jednostavne, ali su pronicljive.

Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom je jednostavno neverovatna.




Riba

Džoun smatra da je ovaj znak često potcenjen. Tihe Ribe brzo savladaju sve izazove u novom okruženju, izbegavajući nesuglasice dok mirno idu prema svom cilju. Njihova sposobnost da nađu neobične puteve za zarađivanje novca je zaista jedinstvena.
 

Laza Ristovski živi sa svojom devojkom, a evo šta kažu komšije!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>