Region

Svet

Ana Ivanović: Samo muško može da mi pomogne

Naša teniserka Ana Ivanović priznala je da se trenutno nalazi pod velikim stresom i da joj je potreban neko ko će da je opusti.

Ana Ivanović: Samo muško može da mi pomogne



Posle poraza u Dubaiju, Ana je novinarima otkrila da samo neki muškarac može da joj pomogne, "jer su devojke tako komplikovane, a momci tako opušteni".

Ona je kaže da joj je Novak Đoković pomogao da dođe do ovakvog stava, jer joj je druženje sa njim pomoglo da nauči kako da podnese pritisak.

“Ja sam veoma komplikovana osoba, nalazim se pod stalnim stresom, neprestano nešto analiziram i vrtim se u krug sa svojim mislima. Zato mi je potreban neko ko će da me razume kao osobu, da prepozna moje potrebe i da me relaksira kada preteram sa perfekcionizmom. Uverena sam da to može samo neki muškarac, po mogućstvu muški trener. Zašto baš muško? Pa, mi devojke smo tako komplikovane, a oni su tako opušteni. Mi smo stalno pod stresom, sve primamo k srcu, a oni sve doživljavaju manje ozbiljno. Zato mi je potrebna neka muška osoba koja tako razmišlja i zato sam sigurna da će moj sledeći trener biti muškarac”, izjavila je Ana posle neuspeha u Dubajiu i dodala:

“ Videla sam kako Novak radi i pitala se zašto ja ne mogu tako. Molila sam ga da me objasni kako uspeva da se nosi sa problemima, kako je tako opušten u situacijama kada je pritisak ogroman. Pitala sam ga neke vrlo lične stvari, nešto što mi je bilo jako teško da ga pitam. Uporedila sam svoj i njegov rad i utvrdila da je kod mene, kod devojaka uopšte, sve samo stres i nerviranje, a oni, muškarci, sve rade kroz zabavu” izjavila je Ivanovićeva.

Novinare je najviše interesovalo zašto Ana nema ni jednog muškarca u svom  štabu, pošto je posle razlaza sa trenerom Antoniom Van Grihenom, ostala da radi samo sa fitnes trenerom Marijanom Lojanicom.

“Istina je da je Marijana žensko i da se ne uklapa u priču koju sam iznela, ali ona je fitnes trener, a fitnes i tenis nisu isto. Ipak, sigurna sam da je jedno žensko sasvim dovoljno u mom štabu i da je red da dovedemo jednog muškarca”, izjavila je je Ana.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>