Ostalo

Sme�no

Blagostanje i mir u kući: Stari ritual koji se kod nas praktikuje vekovima!

Blagostanje i mir u kući možete privući drevnim ritualom koji se kod nas praktikuje vekovima... Kako biste se rešili negativne energije i loše sreće, pratite ova tri koraka.

Blagostanje i mir u kući: Stari ritual koji se kod nas praktikuje vekovima! Screenshoot/Youtube





Ako imate neki važan događaj, ako ste uplašeni zbog nekog ishoda, nešto vam ne ide od ruke, onda je vreme da očistite prostor u kome živite od zla, odnosno negativne energije.


Potrebna vam je samo kadionica i tamjan, koji ćete upaliti, prekrstiti se i gledati kako dim odlazi ka plafonu. Dizanje dima ka plafonu je zapravo uzdizanje naše molitve ka Bogu ili se bar tako veruje.



Okadite kuću, celu, svaki ćošak...to je energetsko čišćenje doma. Važno je da vam kuća pri tome bude pospremljena i da se vi nakon toga istuširate kako bi sa sebe sprali negativnu energiju. 



Ovaj ritual možete ponavljati kada god imate potrebu za tim.



Prilikom kađenja kuće, zapalite sveću, onu pravu voštanu. Plamen takve sveće pomoćiće vam da se povežete sa Bogom ali i sa svojom unutrašnjom snagom.


U starom Egiptu su verovali da jednostavno gledanje u plamen sveće pomaže običnom čoveku da se poveže sa Bogom i da će mu Bog  pomoći i zaštiti ga.


Kada ritual čišćenja kuće završite, obavezno se prekrstite i ispričajte neku jednostavnu molitvu.


Pogledajte zašto je dobro upaliti lovorov list:




 
 

Koža je ogledalo našeg zdravlja! Hrana koja kožu bukvalno čisti iznutra!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>