Region

Svet

Dvor: Firči diskvalifikovan jer je flašom pogodio Miloša i raskrvario mu lice (Video)

Dva velika neprijatelja još sa Farme Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči, obračunali su se sinoć u rijalitiju "Dvor".

Dvor: Firči diskvalifikovan jer je flašom pogodio Miloša i raskrvario mu lice (Video)



Gledaoci su mogli tokom prenosa da vide prvo verbalni, a potom i fizički sukob dvojice učesnika zbog čega je kasnije Firči diskvalifikovan iz daljeg takmičenja.

Incident se dogodio za vreme sastanka na kome su učesnici trebali da iznesu svoje mišljenje o vladavini kraljice Maje i kralja Miloša. Firči je u tom momentu svoje cimere posavetovao da ćute, dok je Dragana Tripić napala Miloša.

U svađu se potom priključio i Firči koji se popeo na sto i polio Miloša sokom iz flaše, a onda bacio flašu o sto koja je odskočila i pogodila kralja u glavu.

Miloša je flaša pogodila u predelu očiju, jedno oko mu se nadulo i krenula je da mu curi krv. Samo par minuta posle incidenta stiglo je i saopštenje od produkcije "Dvora".

"Ivan Fece Firči je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Miloša Bojanića. Firči je diskvalifikovan odlukom Krunskog Saveta, a o eventualnim sankcijama prema njemu će odlučivati pravni tim Pinka. Milošu Bojaniću je ukazana prva pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni Centar radi detaljnijih pregleda".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>