Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić u strahu od Zvezdana! Tražila je zabranu prilaska!

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka je u strahu od svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Tražila je zabranu prilaska i krivično će ga goniti dok ga ne vidi iza rešetaka.

Ana Ćurčić u strahu od Zvezdana! Tražila je zabranu prilaska! Screenshoot/Youtube





Ana je za Republiku izjavila da je tražila zabranu prilaska za Slavnića jer ga se i dalje plaši i strahuje za život zbog njegove osvete.

Na osnovu njenih prijava, a ukoliko joj se on približi ili pokuša da je kontaktira, policija bi trebalo da ga odmah reaguje i privede ga.


Ana Ćurčić priznaje da je u rijalitiju "Zadruga 6" ostala nedorečena ali da će se sa Zvezdanom obračunati na sudu.


Nakon izlaska iz Bele kuće, Ana nije smela da ide u stan u kome je živela sa Slavnićem, pa je našla novo mesto za život, a njen prijatelj i nekadašnja ljubav Aca Bulić stalno je uz nju i smatra da joj je potrebna struča pomoć posle svega što je preživela.


"Pokajala sam se za neke stvari, neke stvari bih uradila drugačije. Narod se podelio, neki misle da sam rijaliti-igrač, a neki su prepoznali ono što žene poput mene proživljavaju svakog dana. Žene koje prolaze kroz sve to u mom pogledu sve prepoznaju, pa ja i ne moram ništa da kažem... Da budem iskrena, išla bih do kraja sa Slavnićem! 


Nisam to uradila iz straha, ali o tome ću tek pričati, ali kad me pitaš, zaista bih to uradila muški, kako treba. Moja priča nije ispričana do kraja, mnogo toga je nedorečeno jer sam bila ućutkivana, ali objasniću sve, to je duboka tema."
- priznaje Ana Ćurčić za gorepomenuti portal, pa nastavlja:



"Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala s tim čovekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje lajvove s lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se s predatorom sreće ponovo?! Niko!"







Zvezdan Slavnić se pita čemu sve to, ako se ona rešila njega:

"Idemo dalje u nove živote i ljubavi. Ja nastavljam dalje svoj put i posao kojem se jako radujem i volim Anđelu, s kojom sam, i to je jedino što me interesuje." 
 

Kućni trikovi! Ako ih koristite sve će blistati u vašem domu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>