Zadruga

Parovi

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola vrelim poljupcem okončali sve probleme! (VIDEO)

Uspeli su da prevaziđu sve! Slađa Lazić  i Lazar Čolić Zola vrelim poljupcem okončali sve probleme, a njihovi cimeri podržali ljubav...

Slađa Lazić  i Lazar Čolić Zola vrelim poljupcem okončali sve probleme! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Tokom emisije "Pretres nedelje" voditlejka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu da komentariše odnos Slađe Lazić i Lazara Čolića Zole.



Biću iskren stvarno ima emocija, obostranu. Sa Zolom sam pričao dva ili tri puta, bila je tu i Slađa. Gledaoci su imali priliku da vide razgovore, kako se ljube, Zola je rekao da ne želi da ima s*ks sa njom dok ne oseti ono pravo. Zoli nije do s*ksa sa Slađom i ne gleda je na taj način, jednostavno ga privlači i rekao mi je da je to jedina osoba u kući koja ga radi, nije rekao da bi bio u ozbiljnoj vezi - govorio je Janjuš.




Šta sam tebi rekao Ana Ćurčić, koja si sa njom dobra kao sestra? - upitao je Zola.

Ja neću da se sprdam. Oni su mene pitali za savet, ja sam rekla da treba da se dogovore šta kome smeta i da ako se dogovore uđu u vezu. Rekao je da nije zaljubljen i da nije ni ona zaljubljena - pričala je Ana.





Dvorska luda - dobacio je Mića.

Na nju utiču komentari drugih ljudi kad pljuju Zolu da se sprda sa njom. Ja znam da se Zola ne sprda i da mu prija energija - rekao je Janjuš.

Bila je tužna sinoć. Ja sam njoj predložila da ode da ga poljubi dok igra poker - dodala je Ana.

Poljubac, poljubac - počeo je da skandira Miljan, a zadrugari su se nadovezali i oni su se poljubili.







 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>