Region

Svet

Dvor: Trojka u đakuziju (Video)

Posle svađa koje su se izdešavale u toku večeri, kraljica Maja pozvala je dvorjane na žurku u đakuziju, ali tom pozivu su se samo odazvali MC Stojan, slovenačka voditeljka Urška i manekenka Nina Vorkapić.

Dvor: Trojka u đakuziju (Video)



Urški se oko pet sati ujutru prispavalo, a i nije joj bilo preterano zanimljivo društvo pa je odlučila da ode u krevet. Tada je Maja iskoristila priliku pa je počela da provodadžiše između Nine i Stojana.

"Ostanite vi, ljubite se, mazite se. Evo, ja neću da vas gledam, ali hoće nekoliko miliona ljudi" - izjavila je Maja, posle čega je otišla na spavanje.

Stojan je sve intenzivnije počeo da vaćari i ljubi Ninu , koja se baš i nije preterano bunila, već je reperu uzvratila istom merom, ljubeći ga po vratu, češkajući i naslanjajući glavu na njegove grudi.

Iako je delovalo da će se dogoditi nešto više, NIna i Stojan su brzo završili svoju razmenu nežnosti, između ostalog i zbog toga jer ih je Lana u nekoliko navrata podsetila da ona ne može otići na spavanje dok oni ne napuste kraljeve odaje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>