Region

Svet

Ovako je Aco Pejović reagovao na optužbe da vara suprugu!

Aco Pejović je sa staloženošću i odlučnošću reagovao na nedavne optužbe da vara svoju suprugu. 

Ovako je Aco Pejović reagovao na optužbe da vara suprugu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Međutim, na promociji svog najnovijeg albuma, Aco Pejović je javno demantovao ove tračeve, ističući snagu svoje porodice kao oslonac u životu. 

"Komentari su dobri što se tiču albuma, ali uvek ima i onih koji mrze što su se rodili, ne znam šta ću od sebe do podne, od podne mrzim ceo svet", rekao je.

Razgovarajući o novim pesmama, pevač je podelio utiske o reakciji publike, ali i o oduševljenju svojih ćerki novim albumom. 

"Super, sviđa im se sve. Slušam njihove savete, one su generacija koja izlazi, koja osluškuje po gradu, oni znaju šta je dobro a šta nije. Govore mi zašto ne otvoriš Tik tok, zašto te nema na Instagramu... Ja slušam sve što kažu, ponekad iako nisu u pravu, ja im objasnim zašto nisu u pravu i zašto to ne može tako. Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav - baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje".


Foto: Youtube printscreem/TV Pink

Istakao je važnost njihovih saveta, koje uzima u obzir čak i kada se ne slažu, dok je svoju suprugu opisao kao nekoga ko mu je uvek uz bok, bez obzira na izazove. Konačno, Pejović je odbacio medijske špekulacije, opisujući ih kao neosnovane laži. 

"Znate šta rade psi kad prođe voz - laju, a znate šta rade psi kad voz ode - i dalje laju. Samo neka laju, to će im biti jedino što mogu" - zaključio je Pejović, prenosi Blic. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>