Zadruga

Parovi

Filip Car i Janjuš: Suočavanje i odluka da prekinu svaki kontakt! (VIDEO)

Filip Car i Marko Janjušević Janjuš oči u oči posle svega što se izdešavalo. Suočavanje i odluka da prekinu svaki kontakt!

Filip Car i Janjuš: Suočavanje i odluka da prekinu svaki kontakt! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo za Marka Janjuševića Janjuša:


Zašto ne kažeš Filipu u četiri oka šta imaš da mu kažeš nego iza leđa i zašto ga nazivaš onaj iz rehaba? Otkad niste dobri? - glasilo je pitanje.


Od ove sezone, prestali smo da se družimo, on je otišao na jednu stranu, a ja sa ljudima koji mi prijaju. Ja ako sam nešto rekao to je bilo u svađi, ovako ga nikad nisam spominjao i izbegavao sam komentarisanje. Napolju sam više vremena proveo sa njim nego sa svojom ćerkom, preko leta dok nisu ušli - rekao je Janjuš.

Ja mislim da je to ono za raspravi sa Sanjom. Ja nisam rekao ništa direktno nego ono što su videli milioni. Mi smo dozvolili da se to desi. 1000 stvari njemu ne odgovara kod njega, 1000 meni kod njega, mi smo samo u zaj*baniciji isti, možemo da popijemo i da se podružimo. Mi gledam na prijateljstvo drugačije. Nije prirodno nakon svega što se izdešavalo da se družimo. Ja sam rekao šta mi smeta, on je takav da drži u sebi. Ovo jutros je eskaliralo, to su stare strasti - dodao je Filip Car.

Meni ništa nije smetalo - rekao je Janjuš.


On kaže da je tak, ja osećam da je drugačije smetali su mu moji odnosi, učešće i nije ovo prvi put da se desio meni i njemu, ali je zadnji. Nemam dobro mišljenje, mnoge stvari meni smetaju - pričao je Filip.

Mislim da je najbolje da nemamo nikakav kontakt do kraja rijalitija - rekao je Janjuš.


Do kraja života - dodao je Car.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>