Ostalo

Sme�no

Šta nam anđeli otkrivaju dok vlada energija magičnog niza brojeva 222!

Danas je 22. 02. 2023. godine, pogledajte šta nam anđeli otkrivaju dok vlada energija magičnog niza brojeva 222...

Šta nam anđeli otkrivaju dok vlada energija magičnog niza brojeva 222! Svet Plus





Poverenje, ljubav i lojalnost - to je ono što danas treba da pokažemo svemiru kako bi se naša želje ispunile. Niz brojeva 2-2-2 označava apsolutnu harmoniju, zato je ovo dan kada treba oprostiti ili zamoliti nekoga za oproštaj. 


Danas anđeli podsećaju na važnost zajednice, porodičnog duha i ljubavi. Vreme je da rešite neke porodične odnose i ponovo uspostavite kontak sa bliskim ljudima.


Niz brojeva 2-2-2 donosi žensku, majčinsku energiju, brižnost i požrtvovanost za druge.

Važno je da očistite karmu i učinite neko dobro delo. Pomozite nekome kome je pomoć zaista potrebna i Univerzum će vam to dvostruko vratiti. 


Energija niza brojeva 2-2-2 briše sve razlike i pokazuje da smo svi isti, željni ljubavi i osmeha. Današnja energija pomaže da se lakše suočite sa problemima i pronađete rešenje. Osećate kao da se jedan težak ciklus života završio i vas nevidljiva sila vuče ka lepšoj budućnosti.






Ovo je naročito povoljan dan za rešavanje ljubavnih dilema i prepreka, jer će se mnoga srca otvoriti i otkriće se najlepše romantične tajne. Oni koji su usamljeni danas treba da poklažu koliko su spremni da se prepuste čaroliji ljubavi. 


Ne zaboravite i na jedan važan ritual, u toku dana pogledajte u nebo, zažmurite i zamislite želju. Ako je želja dovoljno iskrena, magija niza brojeva 2-2-2 doneće neverovatnu energiju koja vas može uveriti da se snovi često pretvaraju u stvarnost.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>