Lepota

Ljubav

Osvežite frizuru! Kosa u Tiramisu pramenovima!

Legendarni italijanski dezert s kafom, sočan i ukusan tiramisu poslužio je kao inspiracija svetskim frizerima. Osvežite frizuru! Kosa u Tiramisu pramenovima!

Osvežite frizuru! Kosa u Tiramisu pramenovima! heherbalacademy.com





Nijansiranje kose u tri boje već je postalo hit u salonima, a najpopularnije će, tvrde, biti na proleće, kada tri boje zasijaju na suncu.

Dezert tiramisu slaže se u tri sloja: od pažljivo umućene kreme s maskarponeom i jajima, preko hrskavog piškota keksa natopljenog kafom, do završnog tankog sloja kakao-praha.

Baš tako se "slažu" boje i na kosi, bilo da je tamna ili svetla.


Žuta, svetlobraon i tamnobraon nijansa vizuelno odlično izgleda na dužoj kosi.

Nižu se u pažljivim razmacima, a rezultat je bogatiji volumen i svežina, naročito ako je kosa duža. Ukoliko ste vešti sa farbanjem, to možete da učinite i sami, ali treba voditi računa da pramenovi budu širi. Za razliku od recepta za kolač, u kojem je preciznost veoma važna, kod ovih pramenova možete da budete slobodni.


Neki frizeri ovu tehniku najradije izvode na smeđoj kosi, da bi kontrast bio što vidljiviji, dok drugi tiramisu pramenove predlažu plavokosim klijentima, da bi tek malo potamnili kosu.

Frizerka slavnih Niki Li, koja brine o kosi Kamile Kabeljo i Hilari Daf, tiramisu pramenove preporučuje i plavušama, kao kod glumice Eme Roberts.

- Pramenovi mogu da traju mesecima, a u tiramisu kombinaciji dobro će izgledati i kada izrastu. Ne morate da brinete o izrasku - kaže Lijeva.



Savet plus

Obrnuti balejaž: Novi trend za plavuše Svetli pramenovi uz obraze podmladiće lice, a dobro je znati da tiramisu kosa odlično izgleda uz razbarušenu frizuru.

 
 

 

Crna odeća vam je izbledela?! Jedan začin vraća fabričku boju garderobi!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>