Region

Svet

Iza kulisa Beogradskog pobednika

Sinoć je u dvorani Doma sindikata još jednom održana tradicionalna manifestacija "Beogradski pobednik".

Iza kulisa Beogradskog pobednika





Publici su se predstavili grupa Balkanika i Cvija, Alen Ademović, Amadeus bend, Neda Ukraden koja je proteklu godinu obeležila pesmom "Da se nađemo na pola puta" i moramo priznati da je ovo veče blistala punim sjajem, zatim Neverne bebe, Olja Karleuša, Ilda Šaulić i Dajana Paunović, neizostavna Rada Manojlović, Marija Šerifović, Aca Lukas, Ivana Elektra, Jovan Perišić, Jovana Tipsin, Maja Marijana, Darko Lazić, Dado Polumenta, Riblja Čorba, Boban Rajović...



Voditelji celokupnog programa bili su Zorica Radulović- novinarka Kurira i na iznenađenje mnogih, poznati farmer Branislav Janković, a da li se on snašao u ulozi voditelja...? Mislimo da je ipak bolje da i dalje nosi samo titulu bivšeg farmera i sadašnjeg dečka Katarine Živković. Ipak, vođa ove večeri morao je da bude neko profesionalniji, Jelena Petković- urednica i voditeljka emisije "Stem 011".



Publika je kao i uvek bila vidno raspoložena za dobru muziku, iako bi se reklo da organizatori i nisu bili sto posto spremni da ispune očekivanja prepune dvorane - plejbek je zakazao! I to baš pri izvođenju Mayine nove pesme "Devojačko prezime".
Naravno, zavirili smo i iza stejdža. Nagrađeni su ponosno sedeli, ćaskali i ispijali svoja pića.



Sve u svemu, uspešno je završena još jedna dodela manifestacija grada Beograda.























Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>