Region

Svet

Ekrem Jevrić: Otkazuju mi noge

Internet zvezda Ekrem Jevrić, koji je pre par dana doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je za dlaku izbegao smrt kaže da je jako uplašen, jer su noge počele da mu se oduzimaju.

Ekrem Jevrić: Otkazuju mi noge



"Jao boga mi moga, bilo je strašno! A tek sada se bojim za sebe. Nešto mi noge otkazuju i kičma me strašno boli. Ustanem i nekad mi bude teško da hodam i stojim, a leđa me ubijaju od bolova ako mi veruješ. Moram da odem kod lekara, danas sam mor‘o, ali nešto mi se nije dalo" - rekao je Ekrem i dodao da ga je samo bog spasao te večeri.

"Bilo je ljugavo nekako i odjednom zbog tog leda skliznu smo sa puta! Znaš li koliko smo se prevrtali, pa je onda i sneg od metar pao na kola. Gume su nam bile onako naopačke. Izgubio sam se na trenutak, ali sreća, naiđe neki čovek i uspe da me izvuče iz kola. Uplašio sam se da ne izginemo! Bio sam ja u bolnici, ali tada je bilo sve u redu, bili su i neki hitniji slučajevi, a tada sam se osećao dobro, pa sam otišao kući. Ne znam šta ću sada... Nego imam Igbalu, ona me sada čuva i brine da mi nešto ne fali. Eto ti ga, to ti je to. Hvala vama što brinete, živa bila mala"! - rekao je Ekrem, koji jedva čeka da sledeće nedelje dođe za Beograd.

"Ako ne budem završio u bolnici, dolazim ti ja tamo krajem sledeće nedelje tu. Imam ugovorene neke nastupe i to po emisijama nekim. Ako mi veruješ, odbio sam dosta nastupa, ne mogu da stignem bre, svuda me baš traže da pevam i onako zbog „Farme“ - zaključio je Jevrić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>