Region

Svet

Veliki koncert Del Arno Banda povodom rodjendana Jovana Matića i Bob Marlija

Naš najstariji rege sastav Del Arno Band održaće u nedelju 6. februara, sa početkom u 23h, koncert u klubu KST u Beogradu. Ovom prilikom DAB će proslaviti 50. rođendan pevača Jovana Matića u prostoru za koji ga vezuju mnoge uspomene, probe, audicije za nove članove i brojni koncerti, uključujući i one ratne 1999. godine, koje svi pamte kao dragocene u svom životu. Ujedno ovo će biti i proslava rođendana Bob Marlija.

Veliki koncert Del Arno Banda povodom rodjendana Jovana Matića i Bob Marlija



DAB ovim koncertom najavljuje i proslavu koja će biti održana 2. jula 2011. povodom svog 25. rođendana i 25 godina regea na Balkanu, kao i početak rada na novim pesmama. Novi album možemo očekivati do kraja godine a trenutno opredeljenje autora u DAB-u je da se nastavi sa snimanjem novih pesama, bar u narednom periodu.

"Previše vremena smo u određenim fazama svoje karijere posvetili uvežbavanju novih članova kako bi bend bio operativan uživo, što nas je koštalo u smislu objavljivanja premalo pesama. Zato ćemo u narednom periodu pokušati da nadoknadimo izgubljeno vreme i svojim prijateljima poklonimo što je više moguće novih a verujemo, zanimjlivih pesama", izjavio je slavljenik Jovan Matić.

Rođendanska žurka je u nedelju 6. Februara u KST-u i svi su pozvani da se pridruže događaju koji će, kao što smo već navikli od DAB-a, biti još jedan izliv pozitivne energije i ohrabrenje u vremenima koje zajedno prolazimo. One Love


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>