Zadruga

Parovi

Miljana Kulić izrekla jezive kletve na račun Zoline majke! (VIDEO)

Miljana Kulić izrekla jezive kletve na račun Zoline majke jer joj se nije dopalo kako je Bosa savetovala svog sina.

Miljana Kulić izrekla jezive kletve na račun Zoline majke! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U toku "Pretresa nedelje" Lazar Čolić Zola prokomentarisao je telefonski poziv sa majkom Bosom.

 Videlo se da je iznervirala, verovatno je mislila na stvari koje su se izdešavale - rekao je Zola.

- J***ću je usta k***injska, ta k***etina što je gora od svih. J***m je usta... Ona nema ništa, niti će imati - ubacila je Miljana.

- Moja majka je kraljica, ni u pozivu nije rekla ništa loše za nju, samo da se sklonim. - nastavio je Zola.

- Neka me se mane ta zmijurina, želim joj sve najgore i to će je stići. On se igra sa devojkom za koju zna da nije dobro i traži promene - dodala je Miljana Kulić.

- Moja majka nikad ne bi izgovorila neke stvari, a ovo je klasično vađenje. Svake godine ide ista priča i mene to ne interesuje, neću da joj uzvraćam i spuštam se na njen nivo. Ovo mi je primitvno da na ovaj način vodim konverzaciju. Majka me nije iznenadila - pričao je Čolić.


- Što ti nije rekla da mi ne uzimeš novac? J**em je usta smrdljiva, ku***tina kojoj sam plaćala. Ona uzima novac da puni g***cu njoj i ovom vepru - besnela je Miljana.

- Tvoji su digli ruke od tebe i poslali su te ovde da im zarađuješ pare. Ona nije bolesna, nego ima bolest za mojom k***m. Ona se ugledala na njene i u ponedeljak pokazala kako to funkcioniše kpod njenih. U ponedeljak jedan, u utorak drugi. Jadan onaj kome si ti kupovala parfeme i plaćala struju. Ja bih pustio i ponija da mi iz*dka k*rac, ali nju ne mogu više. Ona zato gori. Ja kad je pogledam u oči, vidim svoj k*rac. Pokušava na sve načine da me vrati, ali ne može više, ne dozvoljavam. Ovo što mi vređa majku, govori o njoj, jer drugačije je kad smo mi bili zajedno. Jutros mi je upalal u krevet, rekla mi da lepo mirišem i krenula da me grize - dodao je Zola.

- Ne znam je l' neko video čoveka koji ima samokontrolu kao Zola - ubacio se Car.

- Njoj kad bih pružio to zadovoljstvo bio bih isti kao ona, možda i gori. Ona bi bila srećna, a ja poražen. Njoj bi najveća bol bila da ja imam bolji plasman od nje - rekao je Zola. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>