Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop za period od 4. oktobra do 10. oktobra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Pred Ovnovima je još jedna energetski zahtevna nedelja, pa su kvalitetni i kaloričniji obroci nešto što vam je neophodno da biste funkcionisali kako treba. Preporučuje vam se više mesa i ribe, ali izbegavajte industrijske mesne prerađevine. Uvrstite više spanaća i cvekle u obroke.

Ljubav

Venera, partnerska planeta od četvrtka prelazi u znak Strelca, što vama super odgovara – ali mislim da ćete njene benefite na pravi način videti tek tamo od 11-og oktobra. A tokom cele ove nedelje koja je pred nama aspekti koji se vezuju za emotivne relacije su blago rečeno, čudni.  Bilo bi baš fino kad biste partner i vi izbegavali rasprave, bilo da su u pitanju stare ili nove teme. Mirnija će vam oboma biti glava. Slobodni Ovnovi – velika mogućnost za jak kontakt sa prošlošću ili za obnovu komunikacije u nekim pričama koje su od skora počele da se razvijaju. Nešto potpuno novo – možda u danima vikenda.

Posao

Promenljiva sedmica je pred vama, sa mnogo začkoljica i komplikacija u dogovorima i uz povremeno napete odnose sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Balansiraćete koliko god je to u vašoj moći, ali će vas neke situacije povremeno – izbacivati iz takta. U ovim danima postoji šansa i za poslovno udruživanje – odredite šta je čiji posao odmah u početku, da se ne biste sporili oko ovakvih situacija kasnije. Rešavanje papiroloških pitanja. Finansijski segment nestabilan sa povećanim troškovima.

Zdravlje

Disajni organi su osetljivi.

 





BIK

Hrana

Male greške u ishrani mogu dovesti do toga da imate problem sa probavom ili pad imuniteta. Zato vam je potrebna hrana koja vam daje energiju i popravlja krvnu sliku. Meso, riba, povrće (posebno zelena boranija, spanać, brokoli, paradajz, cvekla). Slatkiše izbegavajte.

Ljubav

Do četvrtka je vaša vladarka u znaku Škorpije i u partnerskom polju. Između voljene osobe i vas će postojati intenzivan kontakt – intenzivno ćete se voleti ali i intenzivno nervirati jedno drugo. A od četvrtka i prelaska Venere u znak Strelca – talas pozitivne energije, bolje raspoloženje i i opuštenija atmosfera – naročito u danima vikenda. Slobodni Bikovi – Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i dalje ide unatraške i to pravo u „sudar“ sa Suncem i Marsom – ovo ozbiljno miriše na stare poznanike i bivše emotivne priče. Nova poznanstva su moguća, ali tu za sada imamo samo komunikaciju i flertovanje.

Posao

I dogovori i informacije, ali i papirološka pitanja i vaše obaveze – sve će se to menjati na dnevnoj bazi i bukvalno nećete znati šta vas čeka tog dana kada se pojavite na poslu. Sve ovo će vas jako nervirati u prvim danima nedelje, ali kasnije ćete se već opustiti i nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta. Prestaćete da obraćate pažnju na promene u poslovnom okruženju i na nervozne kolege i truditi se samo da obavite svoj posao kako treba. Čeka vas neki jači trošak u danima vikenda.

Zdravlje

Dosta se energetski trošite ovih dana, pa je imunitet nešto slabiji.

 





BLIZANCI

Hrana

Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, ali pojačajte voće, naročito citruse – limun, mandarine, pomorandže. Pojačana doza vitamina vam je sada neophodna. Takođe, češće čajevi – naročito od koprive, kukuruzne svile, peršuna…

Ljubav

Da ovu Veneru u četvrtak izbacimo iz Škorpije i ubacimo u vaše polje partnerstava – i da možemo da kažemo da su planete definitivno na vašoj strani. Trenutno vas vole i Saturn i Jupiter i Sunce i Mars i Merkur – a Venera će samo da začini i da stavi trešnjicu na vrh torte. Dobijate čak i mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, uživanja i dece. Pa šta čekate? Idite da se volite sa partnerom i nemojte da se mnogo žalite na povremene, sitne čarke. One su normalan detalj svake ljubavi. Slobodni Blizanci – tu je staro, a uskoro ide i novo. Vama samo ostaje da birate na koju stranu želite da se okrećete. A možda na više?

Posao

Malo ćete kasniti, malo ćete zabrljati po koju obavezu, malo će vas drugi nervirati (a i vi ćete njih) ali suštinski – ovo uopšte nije loš period za poslovne teme i dileme. Ovo je period u kojem možete obnoviti neke interesantne poslovne kontakte ili saradnje. Sa novim poslovnim ponudama – nemojte brzati i bez konsultovanja sa onima kojima verujete uletati u neke dogovore. Malo će vas „voziti“ impulsivnost, a znate i sami da kada žurimo – uvek neki detalj propustimo. Finansije – više troškova za kuću i ukućane.

Zdravlje

Sklonost prehladama, slabiji imunitet.

 



RAK

Hrana

Period mladog Meseca je uvek dobar za promene po pitanju ishrane, za nove režime ili dijete. No, generalno gledano – u ovoj vam je sedmici potrebno više voća, naročito južnog zbog veće količine vitamina C. Obroci treba da budu bogatiji, češće konzumirajte ribu.

Ljubav

Emotivne relacije u kojima ste, bilo da su u pitanju veze ili brakovi – zahtevaju određene promene. Neke situacije je potrebno iz korena promeniti, a takav tip promena nikada ne ide lako. Kod nekih parova ovo će se odraziti na taj način da su spremni da naprave ozbiljniji korak u vezi. Kod drugih – nezadovoljstvo i nerešena pitanja koja već dugo tinjaju ispod površine – moraju se raščistiti i rešiti. Na ovaj ili na onaj način. Generalno gledano – mlad Mesec vam daje temelj za promene. Na vama je da ih pokrenete. Slobodni – nedoumice. Od prošlosti zazirete iako vas privlači, a za budućnost još niste spremni.

Posao

Svaki dogovor, svako papirološko pitanje, svaka informacija koja vam je potrebna za posao, svaki pokret generalno – skopčan je sa oscilacijama. Stane pa krene pa stane. Trenutno su u fokusu finansijska pitanja – to vas velikim delom muči i „tera“ vas na poteze koje možda u drugim situacijama ne biste povlačili. Iako vam se žuri da sve rešite sad i odmah – ne brzajte. Venera ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i njene benefite videćete na pravi način od sledeće nedelje. Do tada – završavajte obaveze na vreme.

Zdravlje

Energetski ste dosta slabi ovih dana. Od vikenda će situacija biti nešto bolja.

 







LAV

Hrana

Ova sedmica je energetski iscrpljujuća za vas i potrebna vam je hrana koja će vas „dizati“. Pojačajte svoju ishranu mesom, ribom, jajima, orašastim plodovima, džigericom, spanaćem, cveklom, paradajzom. Slatkiši umereno, ali bi vam odgovarala crna čokolada sa lešnicima ili bademima.

Ljubav

Postoji tendencija da kažete i uradite sve ono što do sada niste. Sve ono što ste zarad „mira u odnosu“ prećutkivali i potiskivali. I ovo može biti vrlo oslobađajuće iskustvo za vas. E sad – ukoliko je vaše partnerstvo iole stabilno – ovo vaše „otvaranje“ i nov način funkcionisanja – samo će raščistiti vazduh i doneti talas nove energije. Ukoliko vaše emotivne relacije nisu kako treba – ovo će biti korak koji vas vodi bliže tački iza koje nema povratka. Slobodni Lavovi – za sada – prošlost, stari poznanici. Na zapadu ništa novo. Na nešto što bi donelo talas svežine i inspiracije – moraćete još malo da sačekate.

Posao

Ići će, pa neće ići. Saplitaćete se na rečima, u dogovorima, u izjavama, saplitaćete se na sitnicama i na greškama. Crpeće vas ova nedelja, i mentalno i fizički. Vi biste da krenete dalje, da uradite ono što ste isplanirali ili zacrtali sebi kao cilj, ali vas situacija vraća nazad. Ne vraća vas bez razloga – morate prvo raščistiti prošle propuste i greške da biste mogli nastaviti dalje. No, u svemu ovome uspevaćete da se dokažete i istaknete, da izgurate sebe u prvi plan. Novac će dolaziti i odlaziti, sačuvati ga nećete.

Zdravlje

Nervoza i stres su prisutni, potrebno vam je opuštanje, kretanje i blaga fizička aktivnost.

 

DEVICA

Hrana

Nemojte da dozvolite da nervoza ili manjak slobodnog vremena utiču na način na koji se hranite. Pronađite vremena za sebe, ali i za kvalitetan obrok koji u ovoj sedmici mora sadržati više mesa, ali i biljnih vlakana. Takođe – šolja čaja u večernjim satima uticaće pozitivno na vaše raspoloženje.

Ljubav

Vašem odnosu sada najviše pogoduju neke lagane teme, neopterećujuće. Od bitnih pitanja bi bilo dobro da se sklanjate – vi ste suviše nervozni, a partner je u nestabilnom raspoloženju i može se povući u sebe. Zato čavrljajte, šetajte, izlazite zajedno, družite se – sada vam više odgovara neka prijateljska atmosfera nego bilo šta drugo. Venera ulazi u vaše polje doma i stabilnosti, ali ćete njene benefite osetiti tek od vikenda pa na dalje. Slobodne Device – vi ste u retro fazonu, pa em ćete biti skloni okretanju u prošlost, em vam ta prošlost u bilo kom obliku može kuckati na vrata. Za novitete – eventualno poslovni segment.

Posao

Oko bilo čega što vam je istinski bitno a vezano je za posao – moraćete duplo više da se potrudite nego inače. Reči će vas čas slušati čas ne, dogovori će u jednom trenutku ići bezveze pa se pokrenuti i popraviti, papirološka pitanja će vam zadavati glavobolju – a na sve to – taj materijalno finansijski deo baš i neće funkcionisati kako treba. Kašnjenja uplata ili umanjenje greškom. Podsetite one koji vam duguju na sebe. I pored svega ovoga, na kraju ćete doći do rešenja i zadovoljavajuće situacije.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet. Nervoza i stres mogu negativno uticati na stanje vašeg organizma.

 

Fali vam vitamin D?! Džaba ga uzimate ako uz njega ne jedete ovo!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>