Region

Svet

Dvor: Urška plaćena da zavodi muškarce na Dvoru

Slovenačka Plejboj zečica i voditeljka Urška Čepin, obavezala se ugovorom koji je potpisala sa produkcijom "Dvora", da će u palati navoditi ukućane na seks.

Dvor: Urška plaćena da zavodi muškarce na Dvoru



Jedan od glavnih zadataka je da Urška prihvati udvaranje svakog muškarca i da pristane na orgije sa njima. Za ovu ulogu voditeljka je dobila dodatni honorar.

"Čelnici produkcije su s namerom pozvali slovenačku voditeljku da učestvuje jer su znali da će pristati na ulogu koja joj je dodeljena. Ona je u Sloveniji poznata po tome da radi kao menadžer jednog striptiz bara i da je vrlo slobodnih shvatanja, a u prilog tome ide i to što se do sada nekoliko puta obnažila za muške magazine. Zato su joj iz produkcije ponudili da za veći honorar seksualno izaziva „dvorjane" - kaže izvor blizak produkciji i dodaje:

"Pravi šou će tek da počne kada pređu u dvorac, jer će Urška koristiti svoju ulogu kraljice ili sluge da se nabacuje muškarcima. Imaće provokativne kostime, a što vreme bude više odmicalo, jači pol će postajati sve nervozniji, a to će njoj ići u prilog" - kaže izvor.

Iako Urškino ponašanje govori u prilog informacije koju smo dobili od izvora bliskog produkciji, na televiziji Pink odbacuju te tvrdnje.

"Ne postoji klauzula u ugovoru Urške Čepin u kojoj stoji da će ona izazivati muškarce ili nešto slično. Potpuno je besmisleno da tako nešto piše u ugovoru - kaže Tanja Vojtehovski.

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>