Svet

Region

Lady Gaga snimila spot za remix svoje pesme "Scheisse" (Video)

Pevačica Lady Gaga snimila spot za remix verziju svoje pesme "Scheisse". Zanimljivo je, da je remix izašao pre originalne verzije pesme, a spot je snimljen za marketinške potrebe modne kuće Mugler. Kao što je već poznato, Gagin stilista je kreativni direktor Muglera, pa se pesma puštala tokom njegove revije koja je održana pre par dana.

Lady Gaga snimila spot za remix svoje pesme



On je pronašao istetoviranog momka koji se pojavljuje u spotu. Zombie Boy, kako se naziva Rico Genest, ima celo telo istetovirano, a Nicola Formichetti, Gagin stilista, primetio ga je na Facebooku i kontaktirao. Osim njega, u spotu se pojavljuju i inserti sa Muglerove revije.

U pesmi je Gaga pokazala svoje znanje nemačkog jezika na kom peva stihove: "Ja ne pričam nemački, ali mogu ako želiš. Ja sam u potpunosti čista dok sam Čudovište. Volela bih kad bi svi oslepili, neverovatan si tamo".

Zombie Boy kaže kako su mu nindža kornjače delimično bili inspiracija za kreaciju koja prekriva njegovo telo i lice, a bio je njihov veliki fan u detinjstvu. Lady Gaga će uskoro izdati i novi singl "Born This Way" za koji angažovala transvestite da joj glume u spotu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>