Zadruga

Parovi

Zadrugovizija: Pobednici! Njihovim nastupom svi su oduševljeni!

Veliki spektakl odigrao se u Šimanovcima! Prošle noći održana je "Novogodišnja Zadrugovizija", a pobednici su birani putem SMS glasova, novinarskog žirija, stručnog žirija, Fejsbuka i Instagrama. Njihovim nastupom svi su oduševljeni!

Zadrugovizija: Pobednici! Njihovim nastupom svi su oduševljeni! Screenshoot/Youtube




Na početku glasanja, u ubedljivom vođstvu bili su Kristijan Golubović, Milan Janković Čorba i Maja Marinković sa numerom "Mesečina", ali je do kraja bilo neizvesno ko će odneti pobedu i vrednu nagradu u vidu 1000 dinara i slatkiša. 


Nakon što su svi novinari rekli kako su njihove redakcije glasale, najviše glasova i titulu pobednika u ovoj katerogiji odneli su Bora Santana, Mišel Gvozdenović i Jovana Tomić Matora.



 


U kategoriji SMS glasova pobedu su odneli Bora Santana, Jovana Tomić Matora i Mišel Gvozdenović. Oni su dobili 5000 dinara, 20 piva, boks cigareta i gotova jela.



Stručni žiri činili su: Dejan Milićević, Maja Nikolić, Ljupka Stević, Sandra Afrika i Gazda Paja. Došao je trenutak i da se proglasi pobednik po mišljenju stručnog žirija, a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Bora, Matora i Mišel.



Publika na Fejsbuku je odlučila da pobedu odnese trio koji čine Paula Hublin, Maja Marković i Monika Horvat. One su svojim izgledom i pevačkim umećem definitivno ostavile utisak.


Kada je reč o Instagram kategoriji najviše glasova stiglo je za Rialdu i Anju koje su pevale pesmu "Januar". Kenan i Rialda su odmah skočili i počeli da se ljube kada su saznali da je ona zajedno s Anjom odnela pobedu, a njemu su bile oči pune suza.


A evo kako je izgledao nastup koji je izazvao najviše smeha:



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>