Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period od 21. decembra do 27. decembra 2020. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi, novca, posla... Ako ste Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Ne činite sebi dobro navikama koje ste u prethodnom periodu usvojili I to vam negde već postaje jasno. Uopšte nije važno da li je u pitanju neredovna ishrana, konzumiranje određenih namirnica u većoj meri ili konstantno grickanje – trenutak je kada ovo možete promeniti.

Ljubav

Neke situacije se u vašem emotivnom životu odvijaju lakše, neke baš I ne. Partner je voljan da bude prisutniji, da vam više posveti vremena I pažnje a I ta strast između vas dvoje će baš lepo teći I donositi varničave I vesele zajedničke trenutke. Ono što nije lakše je ta neka forma opterećenosti koju vi nosite na sebi – pritisak koji će posebno biti prisutan u drugom delu sedmice. Ne znam da li ste opterećeni nečim što se vezuje za partnerstvo ili potpuno drugim životnim segmentom, ali se vidi težina koju nosite. Slobodni Lavovi – pojačana komunikacija sa suprotnim polom I zanimljivi momenti koji vas dižu.

Posao

Postoji prostor da u ovoj nedelji zanemarite neki bitan detalj, previdite stavku ugovora ili zaturite papir koji vam je važan – što može doneti kratkotrajno nerviranje ali bez većih posledica jer bi ovo zaista trebalo da se reši u vašu korist.  Generalno gledano – I pored nervoze koja može povremeno biti prisutna, ova nedelja bi trebala da vam donese dobre poslovne prilike, mogućnost dogovora I dobar radni elan. Sa saradnicima ili sa nadređenima biste uglavnom trebali da imate korektanodnos.

Novac

Budite odgovorniji, posebno kada su u pitanju računi I dugovi koje imate.

Zdravlje

Osetljivost I sklonost prehladama kod mlađih. Stariji – hronične boljke.

 







DEVICA

Hrana

Jedite ono što volite, ali pokušajte da budete umereni I odmereni. Još uvek je kod vas prisutna neka “nervoza” u stomaku I moguće reakcije kroz mučninu na preobilnu ili premasnu hranu. Uzimajte više tečnosti, naročito čajeva.

Ljubav

Ulaskom Merkura u znak Jarca Device su dobrim delom povratile svoju energiju i uravnoteženost, mada ćete prave efekte svega ovoga videti tek u drugom delu sedmice. Ova uravnoteženost će vam itekako pomoći jer partner će imati nekih zamerki na vaše ponašanje I vas, ili će jednostavno biti u fazonu da burno reaguje I na bitne I na nebitne stvari, naročito sredinom sedmice. Svojim mirom I stabilnošću možete pozitivno uticati na voljenu osobu. Slobodne Device – kontakt sa nekim ko nije blizu vas ili od koga ste trenutno odvojeni – čini da se osećate dobro, da ponovo dišete punim plućima.

Posao

Sam početak nedelje donosi situaciju, dogovor ili kontakt sa osobom koja bi se mogla pokazati kao dosta značajna za vaše dalje poslovno usmerenje I ostvarivanje. Ostatak perioda je šaren – čas sve funkcioniše kako treba, čas ne uspevate da se organizujete jer su ljudi oko vas haotični I samo vam odmažu. Sa kolegama sredinom nedelje možete imati jednu neprijatnu situaciju – ne dozvolite da vas izbace iz takta. Dobijate važne informacije ili pokazatelje da će neki vaši planovi biti realizovani, ostvareni.

Novac

U ovom periodu kao da ne umete sa novcem – samo vam se izvlači iz ruku.

Zdravlje

Glavobolje, meteoropatske reakcije.

 







VAGA

Hrana

U ovoj nedelji Vage umeju sebi da ugode kada je ishrana u pitanju, mada će se truditi da ipak ne pređu neku granicu koju su same sebi postavile. E sad, koliko će to biti uspešno, to ćemo još videti – evidentno je da vam cela sedmica donosi lepa, slatka I slana iskušenja.

Ljubav

Ukoliko želite dobro odnosu u kojem ste, ali I sebi – onda pričajte sa voljenom osobom. Što više, na lepe teme, na one teme koje donose osmeh I dobru energiju. I nemojte biti statični – oboma vam je potrebno da budete u pokretu, da se nešto dešava I da te aktivnosti svojim uticajem “brišu” ono negativno što jeste oko vas. Niko ne kaže da je situacija savršena – ali je možete popraviti u velikoj meri. Slobodne Vage – nešto se dešava, da. Sad, koliko ste vi tim dešavanjima zadovoljni i da li vam one donose ispunjenje koje vam je potrebno – to je već neko deseto pitanje. Za sada, uživajte u ovome što imate.

Posao

I u poslovnom segmentu je neka slična situacija kao i u emotivnom – evidentno je da je energija promenjena, da je bolje raspoloženje, da se sve dešava brže i više u vašu korist. To ne znači da ste vi svoju situaciju rešili i da sada možete da budete mirni, ali ipak vam ovaj period i okolnosti daju priliku da napravite neke pozitivne promene. Bićete u svojoj energiji, i to je najvažnije – optimistični, pokretni, sa puno volje da gurate napred i da ostvarite ono što ste naumili. Malo nervoze sredinom sedmice.

Novac

Iako se oko novca nervirate, on dolazi pa dolazi.

Zdravlje

Povremeno ćete biti malo « mutni » i osetljivi, ali generalno gledano – dobro ste.

 





ŠKORPIJA

Hrana

U jednom trenutku ste odmereni, čak prilično restriktivni kada je ishrana u pitanju. U drugom pak sednete i ne ustanete dok ne počistite sve što je ispred vas (a toga može biti poprilično). Pažljivije birajte namirnice, uvedite se u neki red I držite ga se.

Ljubav

Da li vam je trenutno lepo u odnosu sa partnerom? Jeste. A da li ste zadovoljni ? E pa niste. A zašto ? Pa zato što vam je lepo i što ste ispunjeni samo površinski, konstantno imate osećaj da vam partner i pored svega što vam daje, ne daje ono što vam je najpotrebnije – sebe, do koske. Vaša potreba da posedujete voljeno biće u kompletu sada nije ispunjena – možda zato što vam partner zaista nije posvećen u potpunosti, a možda i zato što dramite bez preke potrebe. Kupajte se u strasti, toga bar imate na pretek. Slobodni – tih strasti možete da dobijete koliko vam srce ište. Ostalo – ne može sada nikako.

Posao

Umesto što opterećujete sebe pitanjima emocija, bolje se okrenite poslovnom segmentu jer ovde vam sada treba čista I bistra glava I mnogo energije. Poslovna sfera je uzavrela, ispunjena dešavanjima i vrlo pokretnom i živom energijom – u prevodu, trebaće vam sva vaša koncentracija da ispoštujete ono što se od vas očekuje. A očekuje se mnogo. Odigrajte kako treba, posvećeno – i bićete više nego zadovoljni rezultatima koje ćete ostvariti. Ne « gubite » se u obavezama  – nemojte pamtiti, pišite !

Novac

Para ima i biće ih i na dalje. A vi se potrudite da nešto novca I zadržite.

Zdravlje

Pojačan umor i odliv energije. Moguće glavobolje I meteoropatske reakcije.


Poznati srpski gastroenterolog i onkolog dr Dino Tarabar danima se borio protiv korona virusa koji je "otišao" i na centralni nervni sistem, o tome pročitajte OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>