Region

Svet

Olja Crnogorac raskinula sa Viktorom Troickim preko mejla

Olja Crnogorac raskinula je sa teniserom Viktorom Trickim na vrlo originalan način – napisala mu je mejl! Šut karta je usledila zato jer joj je dosadio ili pak nije imala vremena za leteću ljubav, jer se ponovo viđa sa novim-starim momkom za koga smo saznali da ima 31 godinu i živi u Hrvatskoj.

Olja Crnogorac raskinula sa Viktorom Troickim preko mejla



Dobro obavešteni izvor kaže da nikada ne bi voleo da primi takav mejl i objašnjava:

"Nije ga ona napisala jer se plaši da mu kaže šta zaista misli i kako se oseća, ne, jednostavno je u ovom momentu želela da završi priču, a mnogo je toga što je imala da kaže i to ne lepih stvari! Kada ona nešto odluči, ništa i niko je ne može sprečiti u tome! Viktor nije tu, mrzelo je da telefonira, a mejlom je mnogo bolje, jer ništa nije izostavila!”

 Izgleda da Viktor Troicki ima sreće na terenu, ali definitivno ne u ljubavi! Nakon Sunčice Travice koja ga je ostavila zbog 25 godina starijeg biznismena, sličnu sudbinu je doživeo i sa Oljom Crnogorac. Podsećanja radi, Olja ga je bodrila na Dejvis kupu, u Areni. Druženje i bodrenje se nastavilo na maskenbalu organizovanom u njegovom stanu u kom su nastale čuvene fotografije njih dvoje kostimiranih u Hju Hefnera i zečicu!

Kako god, možemo da zamislimo kako je Viktor reagovao, dok je čitao mejl, jer  svi znamo koliko je Viktor često u intervjuiima govorio kako emotivni život utiče na njegovu igru na terenu... Nadamo se da ovaj raskid neće uticati na njegovu igru, i da će po principu ''treća sreća'' naredna lepotica ostati duže uz njega, a ne pored njega...

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>