Region

Svet

Parovi Srbija: Miloš muvao devojku Danijela Đurića

Karatista i učesnik rijalitija "Parovi" Miloš Vuković, više ne bira koju će devojku u kući da muva. Od kada se posvađao sa svojom devojkom Zoricom Dukić, bacio se u ozbiljno osvajanje tuđih devojaka.

Parovi Srbija: Miloš muvao devojku Danijela Đurića



Naime, pre dve večeri je popio malo više, pa je rešio da pređe u osvajanje i to tuđe teritorije. Mladi karatista se dohvatio Kristine Spremo, devojke Danijela Đurića, koja baš i ne podnosi njegovu devojku Zoricu.

Toliko su provokativno igrali, da su ostali ukućani pa i gledaoci pomislili da će doći do seksa uživo. Zorica je stajala sa strane i đuskala sa drugim ukućankama, dok je Danijelu u jednom momentu zasmetalo sve ovo, pa je morao da im priđe i da ih upozori da se kontrolišu.

"Ljudi, zabavljajte se vi, ali samo malo lakše. Nemojte da preterujete" –rekao je Danijel, koji je nastavio da se zabavlja i da peva.

Miloš se baš nije mnnogo potresao zbog reči Danijela Đurića, nego je sve više stiskao Kristinu koja očigledno nije u vezi sa pevačem i jednog trenutka joj je šapnuo da se odvoje od ostalih.

"Ajmo do kupatila! Ajde negde da odemo! Hoćeš"? - bio je uporan Miloš. Manekenka je odolela ovoga puta iskušenju, ali ne sumnjamo da će sledeći put popustiti, jer od samog početka šmeka ovog borbenog momka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>