Region

Svet

Brankica Sebastijanović iskreno: Nisam stavila tačku na vezu sa Milošem Bikovićem!

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković nedavno su raskinuli svoju četvorogodišnju vezu. Mlada glumica priznaje da je veliki borac i nikako ne isključuje mogućnost da se njih dvoje uskoro i pomire

Brankica Sebastijanović iskreno: Nisam stavila tačku na vezu sa Milošem Bikovićem!


 
Brankica Sebastijanović: Nikome se ne zameram, stalo mi je da me vole
Brankica Sebastijanović i Miloš Biković bili su na korak od braka, ali su nedavno iznenadili javnost raskidom. Međutim, glumica se nada je to ipak privremeno.

"Miloš i ja nismo trenutno u vezi. Prekinuli smo. Sada smo u takvom periodu. Ne znam da li ćemo ponovo biti zajedno, to niko ne zna. Ali, nisam stavila tačku na vezu s njim. Ne bih mnogo da pričam o tome", rekla je Brankica o bivšem dečku, s kojim je glumila u seriji "Samac u braku".

Posle raskida nijedan muškarac nije osvojio njeno srce, dok se za Miloša pričalo da je zaveo pevačicu Nevenu Božović, ali oboje tvrde da su samo prijatelji. Brankica ne želi da priča o navodnoj novoj ljubavi svog bivšeg dečka, ali je bila veoma raspoložena kada smo je pitali o Filmskim susretima u Nišu, gde je bila među najvećim zvezdama.

"Publika je čarobna. Gledaoci nisu napustili letnju pozornicu ni kad je pala kiša. Nisam dosad nikada bila na festivalu u Nišu. Htela sam iako nisam imala film, ali nije mi se dalo. Presrećna sam što sam u Niš prvi put došla s filmom", rekla je Brankica i dodaje da ju je oduševila koleginica Milena Dravić.

"Još kao devojčica divila sam se Mileni. Kad sam pre dve godine prvi put s njom bila na snimanju serije Sinđelići, tresla sam se od uzbuđenja. Milena je divna žena, koja mi mnogo pomaže savetima. Sprijateljile smo se tokom snimanja serije. Nedavno mi je poklonila svoj džemper iz mladosti. Kaže da ga je kupila, ali ga nikad nije obukla. Čuvala ga je sve ove godine i odlučila da mi ga pokloni.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto:Facebook/Brankica Sebastijanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>