Region

Svet

Ko sve ulazi u "Dvor"?

Novi reality show “Dvor” počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 16. januara. Mnoge poznate ličnosti, kao i one zaboravljene okušaće svoju sreću u ovom novom realitiyu.

Ko sve ulazi u



Iako se spekulacije nastavljaju ko će biti učesnici, domaći mediji prenose da ćemo biti u prilici da u "Dvoru" vidimo pevačicu Lepa Lukić i Izvorinku Milošević, zatim Bebi Dol koju smo već gledali u “Farmi”, kao i reper Juice!

Joca Stefanović, Kemiš, Ćemo, Vanesa Šokčić, Snežana Babić Sneki i Ivan Fece Firči se takođe pominju kao jedni od učesnika.

"Dvor definitivno počinje 16. januara, svi radovi su skoro privedeni kraju, a produkcija trenutno zaključuje finalne ugovore s takmičarima. Po svemu sudeći, gotovo svi takmičari koji će 60 dana živeti u srednjovekovnom ambijentu, biće ljudi koji imaju veze s muzikom, a poslednja tri prvoligaška imena su Lepa Lukić, Bebi Dol i Dejan Cukić. I dok su se Lepa i Bebi već oprobale u rijalitijima, gde su ostavile prilično dobar utisak, Dejanu Cukiću će ovo biti debi u jednom ovako zahtevnom formatu. Ipak, znajući s kakvom je energijom nastupao na koncertima Instruktora i kasnije u solo karijeri, nema sumnje da će se i u rijalitiju izvrsno snaći" - izjavio je izvor blizak produkciji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>