Region

Svet

Boki 13: Katarina Živković je glupa ko ekser

Makedonski voditelj Boki 13 napisao je na svom facebook profilu da će najviše razloga za strah u njegovoj novoj emisiji imati Katarina Živković i maneken Bane Janković.

Boki 13: Katarina Živković je glupa ko ekser



"Planiram da u goste zovem interesantne face, ljude koji imaju šta da kažu… Sigurno neću zvati onog malog kudravog žigola sa “Farme” i njegovu seljančicu sa južne pruge, što ne može da ubode tri padeža. Ja sam Makedonac, pa bolje govorim srpski od Fejk Kate. Devojka je glupa ko ekser, a sad se još razgoropadila, umislila da je narod voli! Strašno"!!!

"Baš me zanima koliko je mator taj sponzor što je spucao tolike pare za njene glasove, kad nju i dalje mora da zadovoljava ona pudlica od Baneta, instant “farmer” za sve namene. Znači, sponzor plaća Katarini, a ova Banetu, jer ovaj, kakav je, naskočio bi i na žirafu. Kaća mu je još i dobra prilika, jer kapiram da u pravom životu naskače uglavnom na babe kad prime penziju. Ono kao “poslednji seks pre nego što krenu bogu na istinu” – rekao je Boki u svom stilu.

Sukob između pobednice "Farme" i makedonskog voditelje počeo je na imanju u Lisoviću kada je Boki optužio Katarinu i Jasminu Anu da boluju od "ćurkizma".

"Ta bolest je zarazna. Najgora bolest koja postoji. Je l’ vidiš kako im oči svako malo odu gore, a ova Katarina samo klepeće očima. Ako patite od “ćurkizma”, onda je sigurno i da svakodnevno pijete alkohol. Isti deluje i na fizički izgled, vidite ovaj teleći pogled i tu mutavu facu, to su simptomi" – objasnio je tada Boki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>