Region

Svet

Vendi progovorila o Ekremu, Zorici Marković, Evi Ras i Zorici Brunclik

Kontraverzna i intriganta pevačica Vesna Vukelić Vendi, konačno je progovorila o Ekremu Jevriću i ljudima sa Farme sa kojima je provela puna tri meseca, kao i onima van nje koji su je pljuvali tokom boravka na imanju.

Vendi progovorila o Ekremu, Zorici Marković, Evi Ras i Zorici Brunclik



Za Ekrema kaže da su sudnice pune ljudi poput njega, koji prvo nešto urade, pa se posle brane kako se ne sećaju ničega.

"I sami ste svesni da se najčešće kriminalci posle nekog zločina brane rečima da se ničega ne sećaju ili da ih je neko na to naterao. Ekremova priča mi sad liči upravo na to. Iskreno, u tom intervjuu koji je dao, a u kome me kao više ne voli i ne znam šta još, vidim da nisu njegove reči jer poznajem njegovu sivu masu. To je maslo Ekremovih glasnogovornika".

"On nije dorastao jednom rijalitiju, jer da jeste, trebalo je da kaže da smo igrali igru, kao što i jeste. Verujem da sad kod porodice prolazi torturu kao da je na Golom otoku, pa ispašta zbog ponašanja u Farmi. Ja taj problem nemam" - kaže Vendi koja je dala svoje Ekremove nagle promene ponašanja.

"Iskreno, drago mi je što je doživeo otrežnjenje, ali je problem u tome što me je obično ljubio i lizao mi stopala i prste ujutru ili kad je bio trezan. Jedino ako on nije fenomen, pa da leže trezan, a da se budi pijan, ne znam".

Na pitanje kako objašnjava ponašanje Ekremove sestre u studiju i šta bi uradila sa njom da nisu bile upaljene kamere, Vendi kaže: "Da nije bilo kamera, skratila bih je za glavu i obrisala pod sa njom. Realno, svaki moj potez bio bi dočekan na nož, a njen ne, jer je ona neoprimitivac koji nema blage veze šta je televizija i kako treba da se ponaša na njoj jer dolazi iz neke vukojebine".

Pred kraj Farme odnos između Vendi i Eve Ras je zahladneo, pevačica misli da je uzrok tome što je glumica zaljubljena u Bakija.

"Eva je jednom prilikom pitala Bakija u koju fatalnu ženu je to bio ranije zaljubljen, a kada je on odgovorio da sam ja u pitanju, ona je promenila lični opis i ponašanje. Ne znam kako to da okarakterišem. Jedino objašnjenje može da bude da se ona zaljubila u njega. Ne znam. Takođe, nagovarala je Peju da zajedno budu sluge i idu u štalu, kad je to čuo, Zoran je odustao od toga, pa je Bane upao na njegovo mesto".

Po izlasku sa imanja, Vendi je doživela neprijatno iznenađenje od njene dojučerašnje drugarice Zorice Marković, koja je izjavila da Vendi nikad više neće zapevati u njenoj kafani.

"To nije tačno jer smo je spominjali. Većina farmera me je pitala da li i dalje pevam kod nje, ali dobro, to sad nema veze. Mene su zvali i za prvu i za drugu “Farmu“, a ona je klečala i molila me da uđemo zajedno. Njene reči više nemaju nikakvu težinu, pogotovo posle toga šta je sve pričala o meni, Lepoj Lukić, Kaći. Pitanje je ako ovako nastavi ko će joj još dolaziti u kafanu. Sve je to kod nje kratkog daha. A ja sam joj za “Hacijendu“ pravila reklamu i privlačila goste, a u “Lepezi“ nisam ni pevala. Uspela je dupetom kod mene da zatvori vrata".

Kako komentariše izjavu Zorice Brunclik da je ona bruka za estradu i ženski rod, Vesna kroz osmeh odgovara: "Zorica je pokazala da nema ni promil autoriteta na farmi, a ni socijalnu inteligenciju. Ona je nestabilna osoba, plakala je na imanju non-stop, ceo život je zavisila od muškaraca. Sama sebe je obesmislila, nema autoritet, rastegljivog je karaktera, nema stav ni svoje mišljenje. Ako je jedna Mina mogla da je nasanka i napravi majmuna od nje, onda je suludo da pričam o njoj, neuračunljiva je totalno".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>