Region

Svet

Najgore svađe na Farmi

Posle punih 109 dana, završila se i Farma 3. Kao i prethodne dve sezone, najviše što je  Farmu obeležilo su svađe. Najbolje u celoj priči je prošao Ekrem, koji je sa svima bio dobar, niti se sa kim svađao, niti se umalo potukao, niti je kome pretio, samo se držao flaše i svog Vendija. Prisetimo se nekih najupečatljivijih svađa na imanju u Lisoviću.

Najgore svađe na Farmi



Vendi vs Zorana

Mečko, ja sam ti smrtna kazna
Bile su u lošim odnosima od samog ulaska starlete na imanje. Vendi je koristila svaku priliku da Zoranu počasti najpogrdnijim rečima, a ova joj nije ostajala dužna.

Vendi: Kad zaskočim ovu mečku, smrtna kazna joj je propisana. Petnaest godina daviš narod, a nemaš nijednog fana.

Zorana: Ona ceo život proziva druge ljude i provocira. Žena jaše, da se ne lažemo, jaše, ne peva. Ima cena kad jaše odavde i kad jaše odande. Razlika je u ceni. Drži „Vujakliju“ u ruci i vrti pet izraza ukrug.

Eva Ras vs Limen


Skini mi se, drkadžijo
Glumica je imala više duela na Farmi, ali najupečatljiviji je bio onaj sa Limenom.
Eva ga je napala jer je hteo da uzme malo čaja, koji je ona pravila za bolesnog Ekrema.

Eva: Da li si ti normalan. Jedi govna, drkadžijo. Skini mi se sa k.rca! Beži od mene, budalo jedna. Otimaš čaj ljudima koji su bolesni. Skloni se od šporeta, budalo jedna. Skloni se od šporeta. Ti srljaš na mene.


Baki vs Jelena


Puši ga, duvačice mala
Manekenka i denser su konstantno bili u lošim odnosima i nisu propuštali priliku da se međusobno izvređaju.
Baki: Puši ga malo, i duvaj ga, duvačice mala. To ti najbolje leži. Duvačice mala.

Jelena: Propali pevaču, svi znamo za pesmu „Pet minuta“ i nijednu više. Došao da stvara karijeru, posle dvadeset godina propale karijere. Ma, ti ćeš pući od ljubomore i pakosti! Ti si propali pevač! Kad si ušao ovde, ja sam se pitala: „Ko je ovaj“?

Zlata vs Vendi


Mamu ti slepačku!
Zlata Petrović je zamalo pretukla Vendi Vukelić nakon što je ova prozvala Peju i najavila njegovu „sahranu“. Pripita folkerka je bila toliko besna, da je na račun starlete izrekla pregršt uvreda. Ostali farmeri su je sprečili da je izudara usred programa.

Zlata: Je.em li je u usta kurvina! Na čijoj sahrani, majmunčino?! Je.em li joj mamu u pi.ku! Čija sahrana, pa ubiću je večeras! Ubiću je sad! Na čijoj sahrani, mamu joj je.em slepačku. Smradu jedan, go.no jedno. Kojoj sahrani, pi.ko jedna?! Pu.ši mi k.rac, je.em te u usta. Šljam jedan od žene, propala je na svim frontovima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>