Region

Svet

Toni Zen: U Survivoru sam pobedio sebe

Prvi finalista “Survivora“ Toni Zen kaže da bi više voleo da devojke prepoznaju njegovu energiju i inteligenciju, nego mišiće koji će jednog dana nestati. Na pitanje da li je zadovoljan svojim učešćem u “Survivoru”, Toni kaže:

Toni Zen: U Survivoru sam pobedio sebe



"Veliko zadovoljstvo i čast mi je bilo učešće u '"Survivoru" jer je to za mene bilo jedno od najboljih životnih iskustava. Upoznao sam divne ljude, a nadam se da sam se na pravi način i predstavio. Popularnost je neizbežna, međutim nisam učestvovao samo zbog toga".

A šta je na njega ostavilo najjači utisak tokom mesec dana boravka na Filipinima?

”Način na koji je produkcija radila je ostavio najači utisak na mene i oni su bili pravi "survivorci'", svaka čast i poštovanje. Nekoliko puta sam pomislio da odustanem ali pobedio sam sebe i ostao sam do kraja jer nisam hteo da razočaram svoju zemlju.”

Toni je svojim izgledom privukao veliku pažnju ženskog dela publike, a da li je bilo nekih zanimljivih ženskih ponuda nakon povratka sa ostrva?

“Bilo je puno ponuda raznih devojaka, ali ja ne želim da devojke gotive samo moj izgled jer danas imam mišiće, a sutra ih već možda neću imati. Više bih voleo da neko može da oseti moju energiju i inteligenciju”.

Što se tiče tetovaža i njihovog broja, Toni kaže: “Iskreno volim tetovaže i uradiću još u 2011. godini jer to je deo mog života i imidža, svaka od njih ima svoje značenje i kada bih sada počeo da objašnjavam nikada ne bih završio”.

A na koji način održava svoj izgled? “Od uvek sam bio sportista, 10 godina sam bio košarkaš, ali sam odustao zbog operacije kolena i produžio sam sa fitnesom. Bio sam jako ambiciozan košarkaš ali morao sam da prekinem i tako sam upotrebio svoje drugo oružje, a to je bio hip-hop, kada ne bih bio reper bio bih profesor fizičke kulture jer to sam učio u srednjoj skoli, a i upisao sam i fakultet fizičke kulture.”

Da li je učešćem u 'Survajveru' ispunio svoju misiju? “Jesam i iskreno sam zadovoljan. Ali, nije nam bilo lako, zaista je teško uživati u prirodnim lepotama kad si gladan i umoran".

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>