Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 2. decembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. decembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 2. decembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.


Danas ćete biti promenljive sreće na svim poljima, međutim, to vas neće obeshrabriti. Svaki izazov sa kojim se budete susreli, ujedno će delovati podsticajno na vas.

LJUBAV
Maštaćete o strastvenoj ljubavi sa nekim ko bi istovremeno mogao da vam pruži osećaj sigurnosti. Zauzeti će iznenada postati sumnjičavi prema partneru.

POSAO
Na radnom mestu nećete uspeti da ostvarite željene rezultate, što će se negativno odraziti i na vaše finansije. Ipak, pronaći ćete način da umanjite loše posledice.

ZDRAVLJE
Možete se iznenada ukočiti.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete na svoju okolinu ostavljati utisak buntovne osobe. Jedni će misliti kako se ponašate nezrelo i neodgovorno, dok ćete drugima delovati hrabro i odvažno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće želeti da se vezuju. Sa druge strane, neće imati ništa protiv neobaveznih odnosa. Zauzeti će uvrediti partnera nekim svojim postupcima.

POSAO
Iako ćete se uspešno izboriti sa svim poslovnim zadacima, a moguće i ostvariti pomak na polju finansija, imaćete utisak da polako gubite motivaciju.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.



Blizanci 22.5.- 21.6.

Možete se bez ikakvog konkretnog razloga osetiti nesigurnim u sebe. Tuđi stavovi vas danas mogu samo zbunjivati, tako da probajte da se ne obazirete previše na njih.

LJUBAV
Ako ste u vezi, od partnera ćete tražiti da vam pruži veću podršku po pitanju vaših ličnih ciljeva. Slobodni treba da se klone slatkorečivih udvarača.

POSAO
Iako vam na poslu neće baš sve ići po planu, na kraju ćete ipak biti zadovoljni postignutim. Takođe, uspećete da ostavite pozitivan utisak na svoje nadređene.

ZDRAVLJE
U prvom delu dana imaćete pojačan apetit.


Rak 22.6. - 22.7.

Prvi deo dana provešćete aktivno. Možda ćete otići na izlet u prirodu, posvetiti se sportu, ili ćete na neki drugi način izaći iz rutine.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekuje vas romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodnima će faliti malo više hrabrosti da bi se približili osobi koja im se sviđa.

POSAO
Generalno, nećete imati na šta da se požalite, naročito ako se u poslu budete vodili svojom intuicijom koja će vas danas odlično služiti.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih tegoba sa zdravljem.
 

Ljubavni horoskop za decembar: Rak na raskrsnici, Bik na sigurnom terenu...





Lav 23.7.- 22.8.

Mnoge svoje zamisli lako ćete moći da sprovedete u delo, prema tome, potrudite se da pametno iskoristite ovaj dan.

LJUBAV
Ako ste slobodni, više ćete biti okrenuti druženju, nego ljubavi. Zauzete očekuje puno nežnosti i topline u odnosu sa partnerom.

POSAO
Pokušavaćete da spojite kreativnost i praktičnost. Budite slobodni da se obratite svojim kolegama za savet u vezi sa poslom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Devica 23.8. - 22.9.

Verovatno ćete se povući u sebe i opredeliti za čitanje nekog interesantnog štiva. Ljudi u vašem okruženju delovaće vam dosadno i neinspirativno.

LJUBAV
Slobodni među vama imaće previsoke standarde. Teško da će iko uspeti da zadobije njihove simpatije. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti zanimljiv razgovor.

POSAO
Vaše želje na polju posla i karijere trenutno su nedostižne. To će i vama samima biti jasno, ali vas to ipak neće sprečiti da zamišljate “šta bi bilo kad bi bilo”.

ZDRAVLJE
Mogući su grčevi u mišićima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali u prethodnom periodu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznoraznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.

POSAO
Doćićete na ideju kako da jednostavnije izađete na kraj sa kompleksnim poslovnim zadacima koji su vam u prošlosti zadavali velike muke.

ZDRAVLJE
Želudac vam je nešto osetljiviji.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Dan ćete provesti u lenčarenju. Nikuda nećete žuriti, čak ćete ono što ste prethodno planirali da danas ispunite odložiti za neki sledeći put.

LJUBAV
Slobodni neće pokazivati interesovanje da se pokrenu po ljubavnom pitanju. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom odisaće nežnošću i toplinom.

POSAO
Trudićete se da se ne zamarate nekim poslovnim pitanjima na koje u ovom trenutku ne možete da utičete. Ipak, nećete želeti da odustanete od svojih dugoročnih planova.

ZDRAVLJE
Izbegavajte alkohol i cigarete.
 

Zimski horoskop 2019/2020: Finansijski produktivna dekada za Ovna, Lava i Jarca!





Strelac 21.11.- 21.12.

Trudićete se da održite harmonične odnose sa svima, a naročito sa onim osoboma od kojih na neki način zavisite.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, znaće kako da začine odnos sa voljenom osobom i učine ga uzbudljivijim. Slobodni će biti vrlo izbirljivi u izboru potencijalnog partnera.

POSAO
Vaš poslovni partner, ili neki drugi važan saradnik, imaće visoka očekivanja od vas, a vi ćete se svim snagama truditi da ih, za svoje dobro, opravdate.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa bešikom i reproduktivnim organima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Verovatno ćete veći deo dana biti okupirani nekim praktičnim stvarima, međutim, organizovaćete se tako da vam ostane dovoljno vremena za opuštanje i razonodu.

LJUBAV
Slobodni će biti raspoloženi za izlazak u grad, dok će zauzeti partneru predložiti zajednički odlazak u pozorište, ili bioskop.

POSAO
Sa većinom kolega imaćete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli pojedinim poslovnim izazovima.

ZDRAVLJE
Posvetite se fizičkoj aktivnosti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete vrlo vešti u komunikaciji. Ukoliko se budete upuštali u diskusije, lako ćete ubediti drugu stranu u ispravnost svojih stavova.

LJUBAV
Nećete biti naročito romantičnog raspoloženja, ali ćete se zato sa partnerom odlično slagati na mentalnom nivou. Slobodni će flertovati, ali samo iz dosade.

POSAO
Na radnom mestu ćete pokazati takmičarski duh, inovativnost i veštinu u pregovorima. Bićete svesni svojih aduta i znaćete kako da ih iskoristite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Ribe 20.2.- 20.3.

Iako ćete biti sposobni da samostalno izađete na kraj sa današnjim izazovima, značiće vam pomoć koju ćete dobiti od nekog sa strane.

LJUBAV
Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.

POSAO
Vaši saradnici biće voljni da preuzmu deo vašeg posla, pa tako, ukoliko vam se učini da ne možete da ispoštujete zadate rokove, imaćete na koga da se oslonite.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>