Region

Svet

Nemanja Stevanović u svađi sa Milošem Bojanićem

Nemanja Stevanović i Miloš Bojanić, žestoko su se posvađali na imanju, sve je počelo kada je Miloš ušao u raspravu sa Milenom Ćeranić, devojkom mladog pevača “Granda”.

 Nemanja Stevanović u svađi sa Milošem Bojanićem



Svađa je nastala kada je Miloš u kuću uneo metlu sa kojom je predhodno čistio štalu. Smrad je brzo ušao u kuću , što je Milenu izvelo iz takta.

“Kako ste mogli da unesete smrdljivu metlu u kuću i da perete prljavu krpu u kofi iz koje pijemo vodu? Nikada nisam videla takvu aljkavost“ –urlala je Milena na starijeg kolegu.

U raspravu se naravno uključio njen zaštitnik koji je počeo da viče, ali posle Miloševog objašnjenja, Nemanja mu se izvinio. Miloša je to još više razljutilo, pa je počeo  da viče i na Nemanju:

„Šta se sad izvinjavaš? Je l’ hoćeš da ti lupim šamar pa da ti kažem izvini? Nemoj ti sa mnom da se raspravljaš. Tvoja devojka, dosada, nije nijednom obrisala kuhinju za sve ovo vreme“,

Iznervirani Stevanović nije mogao, a da neodgovori starijem kolegi:

“Vi ste najpametniji? Šta ste vi, apsolvirali posao za kofe? Uzeli ste metlu za štalu i njome čistili kuću. Je l’ tako radite kod svoje kuće? Iznesete usisivač i čistite govna napolju, pa unesete u kuću? Jako ste bezobrazni“

Miloša je još više razbesnela Nemanjina izjava , pa je nastavio:
 
„ Da li si ti, dečko, normalan? Sad ti nešto pametuješ? Vidite koliko ima kamera, a vi hoćete da budete interesantni na moj račun. Ostavite me da radim, gledajte svoja posla. Ja sam veći gospodin od vas, a vi gospodujete“

Na sreću Marija Šerifović je došla u pravi čas i odvojila Nemanju sa strane, inače ko zna šta bi nastalo iz jedne bezazlene svađe.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>