Zadruga

Parovi

Iz rijalitija Zadruga 3 izbačen je Darko Spejko! Nije imao svoj stav! (VIDEO)

Nije mu bilo svejedno što je napustio takmičenje! Iz rijalitija "Zadruga 3" izbačen je Darko Spejko! Smatra da nije imao svoj stav ali je i otkrio ko je njegov favorit za pobedu.

Iz rijalitija Zadruga 3 izbačen je Darko Spejko! Nije imao svoj stav! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Zadrugar Darko Spejko je odlukom glasova publike ove noći zvanično i zauvek napustio najpopularniji rijaliti u regionu, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je spremna dočekala u studiju kako bi zajedno sumirali utiske o svemu što mu se tokom njegovog učešća dešavalo.

Oni su se odmah osvrnuli na njegovu neaktivnost koja je bila evidentna, a on je imao i obrazloženje zbog čega dozvolio da ostavi takav utisak:

"Razmišljao sam, ova Zadruga je potpuno drugačija od ostalih rijalitija, ja sam sebi dao maksimum 2-3 meseca. Ušao sam u kuću u toku trudnoće Miljane Kulić, nisam imao stav. Ušao sam na dan kad je otkriveno da je trudna, a izašao kad je otišla na abortus. Ja nisam imao svoj stav, nisam mogao da se snađem i ne kajem se ni zbog čega."

Međutim, on je bio u žiži javnosti kada je poljubio Taru Simov, ali ni to nije bilo dovoljno da se pokrene.

"Ja sam njoj brojao cigarete, zato što je mlada devojka. Ja sam bio aktivan dok smo igrali igrice, košarku i tako dalje. Mislim da je Tara samo htela da privuče pažnju nekim komentarima, mi smo podsvesno znali da ništa neće biti od toga. Ostali smo u dobrim odnosima, čuo sam je tražila svojim obožavaocima da me podrže. Otkrivam da je Tara jedan od mojih favorita i samo treba da izdrži." - rekao je Darko.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>